Navigáció


RSS: összes ·
Jegesmedve - vers-és prózaíró pályázat

2012-12-08 13:00:32, 551 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Kiíró: VPM
Pályázat címe: "JEGESMEDVE"
Kategória: irodalmi, vers és próza
Beérkezési határidõ: 2012. december 23. (vasárnap) éjfél.
Beküldési cím: palyazat@verslista.hu

1. A Vizuális Pedagógiai Mûhely pályázatot ír ki az alábbi témakörben: "JEGESMEDVE".

2. Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élõ magyar nyelven író amatõr írók - kortól és foglalkozástól függetlenül bárki - kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvû írásokkal.

3. A pályázat keretében a pályázók korlátlan számú mûvel pályázhatnak. A pályázati írásoknak a jegesmedvé(k)rõl kell szólnia. Egyik írás se haladhatja meg a 20 oldalt.

4. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, telefonszámot, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettõl eltérõ írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzõtõl, miszerint a pályamû(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerzõ hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; portal.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista esetlegesen nyomtatásban megjelenõ kiadványaiban; valamint hogy a beküldött írás pdf-ben is megjelenhet.

(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott 2012 ill. 2013 évi Verslistás Szabályzat.)

5. Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betûtípussal, 12-es betûnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadjuk, a palyazat@verslista.hu címen (kérjük, pontosan írják be az email címet!) 2012. december 23. vasárnap éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben: "JEGESMEDVE"!

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérjük a beküldési cím leellenõrzését, hogy nincs-e elgépelve. Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.

A szerzõk nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükrõl van szó) a következõ postai címre várjuk:
Vizuális Pedagógiai Mûhely 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.
A nyilatkozatnak legkésõbb 2012. december 26.-ig meg kell érkezniük a fenti címre.

Aláírt, postán visszaküldött, a 4-es pontban felsorolt adatokat és a beküldött írások címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött írásokat töröljük a pályázati anyagból.

6. Nevezési díj: 1 ezer Ft/írás!

A PÁLYÁZATRA BEFOLYT ÖSSZES NEVEZÉSI DÍJ (a postaksg-ek levonása után) A WWF ÖRÖKBEFOGADÁSI SZÁMLÁJÁRA KERÜL BEFIZETÉSRE!!!

7. A legjobb írások a beküldési határidõ lejárta után egy ingyenes - bárki által letölthetõ - , PDF formátumú kiadványba kerülnek beválogatásra. A kiadványt a http://poeta.hu/ingyen c. honlapról lehet majd letölteni.

8. Pályadíjak:
A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 5 ezer Ft értékben.

Az elsõ helyezett továbbá egy nevére szóló WWF-es örökbefogadási oklevelet, valamint WWF magazint is nyer.

9. Eredményhirdetés: 2012. december 31-én lesz.
A nyerteseket természetesen elérhetõségükön külön értesítjük.

10. További információ az attila@vpm.hu címen kérhetõ.

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. december 23. (vasárnap) éjfél.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 14
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 29
Jelenlévők:
 · Árvai_Emil
 · PiaNista


Könyvajánló

dtlaszlo:
A gömbbe zárt időDombi Tinódy László: A gömbbe zárt idő

Azt írja Dombi Tinódy László a Létünk ára című versében, hogy „Létünk ára jelölt kereszt, / lebegj, álmodj, táncolj, szeress!”. Vagyis: mindan...


Tovább...

Zeneajánló

Szabó Krisztina: Elvinnél?
Küldte: somogyizsigmond

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0811 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz