Navigáció


RSS: összes ·
AMF verspályázat - Szonett Karácsonyra

2012-09-30 13:09:56, 1916 olvasás, Pieris, 7 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Az Amatõr Mûvészek Fóruma verspályázatot hirdet, Szonett Karácsonyra címmel. A téma bármi lehet, ami a karácsonnyal kapcsolatos.

A pályázaton részt vehet: bárki, aki magyar nyelven ír, betöltötte a 16. életévét, és rendelkezik magyarországi postai elérhetõséggel, valamint regisztrált tagja az Amatõr Mûvészek Fóruma weboldalnak. ITT REGISZTRÁLHATSZ

A pályázaton való részvétel díjtalan!

A pályamû kritériumai:
- shakespeare-i szonettforma (rímképlet: a b a b c d c d e f e f g g; szótagszám: 11)
- a pályamûnél nem feltétel az idõmértékes megkötés, de a zsûritagok figyelembe veszik majd, ha valaki ezzel a plusszal küldi be a pályázatát.
- a mû még nem jelent meg sem nyomtatott, sem pedig elektronikus (hangos könyv, web) formában.
- saját szellemi termék, mely fölött kizárólagos szerzõi jogokat gyakorol a pályázó.
- a magyar helyesírásnak kifogástalanul megfelel (ez alól kivételt képezhetnek az írásjelek, és a sor eleji nagy kezdõbetûk, amennyiben ez az egész mûre jellemzõ és nem csak eseti).
- a mû tartalmára jellemzõ/utaló mûcím.

A pályázat beküldésének módja:
- AZ AMATÕR MÛVÉSZEK FÓRUMA WEBOLDAL ÁLTAL ERRE A CÉLRA BIZTOSÍTOTT BEKÜLDÕ FELÜLETEN. - klikk ide
De ehhez elõbb regisztrálni kell az oldalunkon magát a pályázónak.
Tilos a HTML kódok használata a beküldésnél.
Az ûrlapon minden mezõ kitöltése kötelezõ, a valóságnak megfelelõen.

Minden pályázó 2 db verssel pályázhat. Két mûvel történõ pályázás esetén kérjük a két mûvet két különálló ûrlapon elküldeni.

Beküldési határidõ: 2012. december 28. 23:59
Eredményhirdetés: várhatóan 2013. február 10.

Díjak:

elsõ helyezés:
- 1db AMF-es póló (saját méretben) a letmicro Kft felajánlásából.

- 1db AMF-es bögre a letmicro Kft felajánlásából.

- Norman Mailer: A hóhér dala I.-II. az Amatõr Mûvészek Fóruma szerkesztõségének felajánlásából.


második helyezés:
- 1db AMF-es póló (saját méretben) letmicro Kft felajánlásából.

- E. L. James: A szürke ötven árnyalata az Amatõr Mûvészek Fóruma szerkesztõsége felajánlásából.


harmadik helyezés:
- 1db AMF-es bögre a letmicro Kft felajánlásából.

A pályázaton nem vehetnek részt:
- Az Amatõr Mûvészek Fóruma weboldal szerkesztõi
- A jelen pályázat zsûrijének tagjai

A zsûri név nélkül kapja meg a beérkezett pályamûveket. Minden pályázat kódot kap, mely a nevet lesz hivatott helyettesíteni. Miután a zsûri meghozza a döntést, a nyertes pályázókat e-mailben értesítjük. Amennyiben a zsûri úgy ítéli meg, hogy a beérkezett anyagok között nincs értékelhetõ pályázat, úgy a szerkesztõség fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményeket csak részben ossza ki, illetve visszatarthatja azt.

Az Amatõr Mûvészek Fóruma szerkesztõsége a könyvnyereményeket csak utánvéttel postázza! Amennyiben a leendõ nyertes Budapesten tartózkodik, úgy a nyereményt személyesen is át lehet majd venni.

Pályázati anyagot nem õrzünk meg, és nem küldünk vissza. A fenti követelményeknek nem megfelelõ pályamunkák nem vesznek részt a pályázaton. Errõl külön értesítést nem küldünk.
Az eredményhirdetést követõen ha a nyertes pályázókkal egy héten belül nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, a pályázót kizárjuk, és a zsûri választ helyette másikat a többi pályázati anyag közül.

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2012. december 28. 23:59

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 3
Kereső robot: 11
Összes: 23
Jelenlévők:
 · entizenharom
 · galamboki
 · Öreg


Könyvajánló

Lindu:
LufikSzentmiklósi Linda (Lindu): Lufik

„Az életben, sok olyan szép illetve kevésbé kedves dolog történik velünk, amik amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan tovább is állnak, akár csak ...


Tovább...

Zeneajánló

Landmine - Tudatalatti
Küldte: drapery

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0621 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz