Navigáció


RSS: összes ·
Könyvajánló: Kitárt karokkal

2014-12-01 08:00:00, 885 megnyitás, aranytk, 0 hozzászólás

Megrendelhetõ: UNISHER Kiadó

„Örömmel olvastam Arany-Tóth Katalin „Kitárt karokkal” című verses kötetét, melyet ezúton szeretnék figyelmükbe ajánlani.

Tiszta, őszinte költészet az ő költészete; igazi, mély emberi érzésekből fakad. Versei gyönyörűek, ritmusosak; napjaink sivár eszmevilágában reményt, hitet adnak az embernek. A XXI. századra válságba került az irodalom. Az írók, költők alkotói világuk megújításával (úgy témában, mint formában) keresik ebből a válságból a kivezető utat.

Arany-Tóth Katalin napjaink emberének életérzését fejezi ki, amikor szelíden és alázattal az örök emberi értékekre: a SZERETETRE, a SZÉPRE, a JÓRA és a HARMÓNIÁRA teszi költeményeiben a hangsúlyt. Ez a költészet üde színfoltja napjaink irodalmának. Ebben a költői atmoszférában jól érzi magát az ember; a gyönyörű, szépen ívelő verseket valóban öröm olvasni. S bizonyára öröm lesz újra és újra kézbe venni majd a verseskötetet...”

Fehér József


Terjedelem: 173 oldal
Ára: 2.950 Ft
Méret: A/5
ISBN szám: 978-963-7375-96-5


Bővebb infó: UNISHER Kiadó

Könyvajánlók


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Szilárd:
Vers: Pedig

Ajánló: Syringa

Heti ajánló

Pilinszky János: Dél

Ajánló: Syringa

Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 20
Regisztrált: 4
Kereső robot: 13
Összes: 37
Jelenlévők:
 · etele
 · Fekete Varjú
 · jeneyi
 · Magyar Anita


Könyvajánló

bratanerzsi:
Élni vagy ölni?Brátán Erzsébet: Élni vagy ölni? Egy vérvonal hattyúdala

– Gyenge vagyok a harchoz, megfutamodom – sajnálta magát és az elfecsérelt fiatal életét. Néhány könnycsepp jelent meg szomorú szeme...


Tovább...

Zeneajánló

10:11 - Rövidzárlat
Küldte: Gamentzy_eduard

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0606 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz