Navigáció


RSS: összes ·
Könyvajánló: XX. századi családmesék

2021-08-01 22:37:11, 158 megnyitás, Ifjabb_Tok, 0 hozzászólás

Megjelent Ilku Imre "XX. századi családmesék" című kötete a Borsodi Mezőség Kulturális Alapítvány gondozásában.
Megrendelési információk: Megrendelhető postai utánvéttel. Ára, postaköltséggel együtt 4000 Ft. Ezt az összeget kell elutalni a következő számlaszámra: Borsodi Mezőség Kulturális Alapítvány 55100100-13136000. A megjegyzés rovatba kérjük beírni a megrendelő postacímét és a könyv címét is.

Ilku Imre: XX. századi családmesék

Az egymáshoz laza szálakkal kötődő novellákban, egy nyírségi család életén keresztül pillanthatunk be, a XX. század sorsfordító eseményeibe. Láthatjuk, hogyan élték meg ők - az egyszerű emberek - történelmünk rendkívüli pillanatait.
Ezekkel a szavakkal ajánlja az író lánya, Ilku Dorottya, a könyvet: "Gyermekkorom meghatározó élményei közé tartozik, hogy édesapám sokat mesélt nekünk, messzi vidékekre elkalandozó hősökről. Ezek az álomba ringató mesék kis növésű, hatalmas lábú hobbitokról szóltak, akik tetteikkel világokat változtattak meg. Ahogy teltek az évek, ezek közé a történetek közé becsempészett egy-egy családi emléket is. Akkor, ezekre még csak úgy gondoltam, mint régi, megkopott sorsokra. Mára már a családi anekdoták szálai vastag kötéllé fonódtak össze. Általuk megismerhettem a családom múltjában rejlő emberi sorsokat, melyek között lassan, az én utam szálai is helyet kaptak."
Terjedelem: 246 oldal
Ára: 3500Méret: A5ISBN szám: 978-615-01-1748-5


Bővebb infó: Borsodi Mezőség Kulturális Alapítvány

Könyvajánlók


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 18
Regisztrált: 2
Kereső robot: 10
Összes: 30
Jelenlévők:
 · boszorka
 · DelbertGrady
 · gazzo


Könyvajánló

Inci:
Szóba-szőtt világB.Huszta Irén (Inci): Szóba-szőtt világ.

"...hűs harmat hintáz a levelek csúcsán, a horizonton halvány vörös csíkot rajzol a kelő nap. egy-egy madár rikolt, köd dereng a víztükör fel...


Tovább...

Zeneajánló

Szabó Krisztina: Õszinte gyermekként
Küldte: somogyizsigmond

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1024 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz