Navigáció


RSS: összes ·




Regény: Árnyékban - Prológus

, 357 olvasás, Aurora White , 13 hozzászólás

Fantasy

Este volt. Szokás szerint az ágyamban olvastam. Néha elmélázva – ilyenkor félre tekintettem, nehogy izgalmas részek felett suhanjak át gondolkodás közben -, majd pedig visszatérve az eseményekhez.
Maga a regény egy izgalmas fantasy volt sárkányokkal, emberekkel, egy a kedvenceim közül. Szeretem beleélni magam egy-egy jó történetbe, ilyenkor azt képzelem, én vagyok a főhős, harcolok az ellenséggel, s meglovagolom a harci sárkányokat. Hihetetlenül nagy élmény olvasni. Sokkal érdekesebb, mint megnézni valami filmet a tévében, vagy a moziban. Sokkal szabadabban szárnyalnak a gondolatok, nincsenek gúzsba kötve, hozzárendelve más ember képzeletéhez.
Hát középig érő barna hajam időnként előre hullott, mikor egy-egy izgalmasabb résznél közelebb hajoltam könyvemhez, s faltam a sorokat. Ilyenkor idegesen hátralöktem, mert nem láttam tőle semmit, majd visszatértem az olvasáshoz.

Hirtelen mozgásra lettem figyelmes a szemem sarkából, jobb oldalon. Eleinte nem törődtem vele, annyira lekötötte a figyelmem a kalandos regény. Végül már annyira odavonzotta figyelmemet a mozgás, hogy kénytelen voltam letenni a kötetet ágyamra, bele a könyvjelzőt és figyelni. Még a szemüvegem is felvettem, hogy jobban lássam a jövevényt.
Percekig nem történt semmi. Kezdtem kételkedni magamban, úgy véltem, gazdag fantáziám, olvasásban megfáradt agyam szüleménye volt csak az egész.
Mígnem a mozgás újra megismétlődött, most már határozottabban. A falra vetülő árnyékom volt az, pedig én moccanatlanul, lélegzetvisszafojtva ültem a helyemen.
Végül, legnagyobb meglepetésemre, árnyamból bújt ki egy jövevény.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Fantasy
· Kategória: Regény
· Írta: Aurora White
· Jóváhagyta: Pieris

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 200
Regisztrált: 1
Kereső robot: 17
Összes: 218
Jelenlévők:
 · Sutyi


Page generated in 0.2059 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz