Navigáció


RSS: összes ·




Sci-fi: Próféta leszek / Párbeszéd egy bosszúálló angyallal

, 425 olvasás, azezel , 0 hozzászólás

Ezerszín

- Ember, figyelj rám! Az egész életedet befolyásoló, nagyon fontos mondandóm van számodra. Éber állomban vagy, de az akaratod még, bizonyos mértékig, a befolyásod alatt áll, vagyis nyitva kell tartanod számomra az agyadat. Olyannyira kontroll alatt vannak a gondolataid, hogy akár kérdéseket is feltehetsz majd, ezen a csatornán, ha akarsz. Tehát figyelj!

- Amnitzel vagyok, angyal, aki a Teremtőd üzenetét, és utasításait hozta.
Fordulóponthoz érkeztünk- ismét!
ÍTÉLET következik, és egy korlátozott APOKALIPSZIS!
Neked nem kell részleteznem, hiszen sokat tudsz az ember és a Teremtő kapcsolatáról. Arról, hogy ez a kapcsolat ellentmondásoktól terhes, bonyolult, sokszor fájdalmas- és nem csak az emberek számára.

És bizonyos periódusonként elkövetkezik a számonkérés időszaka. Rövidesen érkezik Urunk, és a jelentések alapján, valamint személyes tájékozódás után döntést hoz a csapások méretéről, irányáról. Téged azért választottunk, mert segíthetsz abban, hogy az elkövetkező büntetés igazságosabb legyen. Ez rendkívül nehéz volt mindig is, mert az emberek nagy része összezsúfolódva, nagy tömegben szeret élni (nyilván így érzik magukat biztonságban), ezért a milliónyi csapással sújtott elkárhozott között, mindig vannak olyanok, akik nem érdemelnek halálos büntetést. Példaként említem, hogy az egyik régebbi szakasz lezárásaként, amikor biológiai fegyvert (fekete himlőt) alkalmaztunk, szintén próbáltunk szelektálni. Mivel az akkori ítélkezők kiderítették, hogy leginkább a nagyvárosok lakói fordultak el Istentől, és rájuk volt jellemző az elállatiasodás (szodomai bűnök; élet elleni cselekedetek), ezért a járvány célpontjai elsősorban ezek a helyszínek lettek. Európa lélekszáma egyharmadára csökkent, mégis a falvakban viszonylag magas számban maradtak tisztességes emberek. Ennél többet tenni most sem tudunk. A szokásos járvány, éhínség, háború hármas csapás mindenképpen bekövetkezik, de a segítségeddel az arányok javulhatnak, vagyis nagyobb számban bűnhődhetnek a legmocskosabbak.
Eddig értettél? Kérlek, válaszolj!
- … Igen. Mit kell tennem?
- Jó, mindjárt folytatom. De előtte, azt mondd meg, hogy egyet értesz-e velünk?
- Miben?
- Hogy a bűnösöknek bűnhődnie kell!
- Igen,… de aki nem követte el ezeket…? Milliónyi áldozatról beszéltél.
- Így van. De ezt most nem vitathatjuk meg!
Nem fejthetem ki részletesen, de könnyen belátható, hogy nem csak az bűnös, aki a szodomai bűnöket elköveti, hanem az is, aki a saját közösségén belül belenyugszik azok elkövetésébe. Meghatározó a testiséggel kapcsolatos eltévelyedések száma, mert mindig is a legjellemzőbb tünete az erkölcsi fertő terjedésének. Mondhatja-e magát erkölcsösnek olyan ember, aki önmaga kerüli az istentelen cselekedeteket, de nem akar tudomást venni arról, hogy a családjában, városában, társadalmában terjeszkedik a szexuális mocsok? Mert az állam erőszakszervezeteivel üldözitek a tulajdon ellen támadókat, de belenyugodtok a perverzek mételyes térnyerésébe.
- Mégiscsak kevesen vannak akik… úgy élnek. És szerintem, az emberek nagy része nem találkozik ilyenekkel.
- Ne okozz csalódást ezzel a felszínes naivitással! Úgy látszik nem érted, hogy borzalmasan kemény időszak előtt állunk! De rendben van, kapcsolódom a gondolatodhoz, hiszen jó irányba fordultál. Tehát azt állítod, hogy elhanyagolható az utálatos eltévelyedés mértéke. Jól értem?
- Igen, lényegében…
- Rendben. Azt kell mondanom, hogy a Teremtőd számított erre a védekezésre. Erre dolgozta ki bizonyítási módszerét. Mert fontos, hogy világos legyen, hogy miért kapjátok a büntetéseteket. Az egyértelmű bűntudatérzésre ugyanis szükség van. Csak akkor tudtok tanulni belőle. És majd egy ideig tartózkodtok talán a fertőtől. Tudom, illúzió lenne azt gondolni, hogy végleg. Sőt, azt sem gondolom, hogy huzamosabb ideig. Mert tudom, tudathasadást okoz, hogy az élet aktív szexualitást követel, de ha átléptek egy határvonalat, akkor bűnössé váltok. Ezen segíteni nem lehet. Annyit tehetnek-, akik ezt belátják-, hogy igyekeznek visszaszorítani a bűn felé burjánzó akaratot, amíg erejük engedi. (Az egyházaknak is ez lenne a feladatuk, de mára alkalmatlanná váltak; tévelygők és tehetetlenek). Így jön el a Bosszúálló Angyalok ideje, hogy ami elburjánzik azt irgalom nélkül, kiirtsák. Azután következhet a fejlődés, majd a burjánzás, végül megint-, mint a kertben- a kaszálás. És így tovább. Ha elmarad a gyomtalanítás, hamarosan megfullad az élet. Ugye tudod, hogy most melyik periódus következik?
- Igen.
- Jó, akkor visszatérek a védekezésedre (a romlott emberek kis számáról), amelyre számítottunk. Erre válaszul kidolgoztunk egy eszközt, amely világos helyzetet teremt. Mi tagadás ez nem volt más, mint egy csapda! Egy lelki, szellemi csapda. Néhány évtizeddel ezelőtt az emberek rendelkezésére bocsátottunk egy eszközt. (Vagyis néhány embernek, sugalmazással lehetővé tettük annak megépítését, és világméretű elterjesztését). Természetesen álcáztuk. Elterjesztettük, hogy ez egy információs eszköz, amely azért hálózza be az egész világot, mert így szabaddá teszi az embereket. Megszünteti az elzártságot, hogy a globális kommunikációt magasabb szintre emelje. Tudod, miről beszélek, ugye?
- Tudom.
- Nekünk, persze nem ezekért volt fontos.
- Hanem miért?
- Ez a gép ugyanis nem csak lehetővé teszi, hogy valljanak önmagukról az emberek, hanem készteti is őket erre! Feltölthetnek magukról bármit, gondolatokat, képeket, mindent akár anonim módon is! Valószínűsítettük, hogy így világosan kiderül, mi van ez emberek lelke mélyén. Mostanra milliárdnyi adat gyűlt össze a gépeken. És az Úr hamarosan érkezik, és megnézi az eredményt. Szerinted mit fog tapasztalni?
- Nem tudom, nagyon sokrétű… mindenféle…
- Szóval nem tudod? Én már belenéztem. Nem részletezem. Az ítélkezés nem az én dolgom.
- Nem is az enyém…
- Így van, azt hagyjuk meg a Teremtődnek! Mindenesetre itt az ideje az imádkozásnak! Imádkozzatok azért, hogy az Ítélet előtt ne az aberrált, perverz, mocskos utálatosságokra nézzen rá, amelyektől hemzsegnek ezek az önkéntes vizuális vallomások, és ne az abból fakadó indulata késztesse cselekvésre! A tömeges romlottság mögött vegyen észre valami humánumot, emelkedettséget.
- Van köztük olyan is bőven.
- Tudom. Sok olyan ún. közösségi oldal aktivizál tömegeket, ahol, talán hiúságból, de sikeresnek, elégedettnek ábrázolják magukat. Büszkélkednek olyasmivel, amivel nem rendelkeznek.
- Ez is baj, a hazugság?
- Nem, sőt ezt szeretni fogja az Úr! Természetesen tudja milyen kegyetlen, és piszkos tud lenni az élet, de szeretné, ha ezt nem dörgölnénk állandóan egymás orra alá. Akkor már inkább csináljunk úgy, mintha az öröm, tisztaság, rend uralkodna. Tudom, hogy furcsán hangzik, de ha már többet nem tehetünk, legalább adjunk a látszatra! És ha már mindenképpen ki kívánkozik a panaszos fájdalom, akkor az a művészet nyelvén szólaljon meg. Az Úr szereti a művészeteket. Csak legyen ezekben a megnyilvánulásokban egyfajta minőségre törekvés. Ez nem azt jelenti, hogy csak a "magas" színvonalat fogadja el! Itt (is) a törekvésen van a hangsúly! Reprezentáljátok, hogy minőségi lények vagytok, nem véglények, és akkor megbocsátást nyertek.
És elérkeztünk az okhoz, amiért megkerestelek. Ugyanis segíthetsz az embereken; csökkentheted a várható pusztítás mértékét.
- Hogyan? Én egy senki vagyok, még az emberek között is.
- Kegyetlenül nehéz munkával, töretlen hittel, akarattal és áldozattal elérhetsz egy minimális, alig érzékelhető eredményt. De embereket, tiszta embereket menthetsz meg, ha nem is sokat!
- Mit tehetnék?!
- Először is nem "senki" vagy immár, hanem választott ember. Hiszen itt tárgyalok veled! És arra kérlek ezennel, hogy legyél Próféta, ebben a küldetésben! Tudom, hogy alkalmas vagy rá, hiszen megvizsgáltalak lelkileg, szellemileg és genetikailag is.
- Nem tudok róla, hogy leszármazottja lennék bármely különleges ősnek…
- Elég, ha én tudom! Figyelj, elmondom a küldetésed lényegét. (A részleteket később beszéljük meg.) Prófétálnod kell az emberek között! Először is megjósolod, előre vetíted az elkövetkező Apokalipszist. Tehát a járványokat, éhínséget, háborúkat.
- Ilyesmivel már sokan próbálkoztak…
- Tudom, de te igazat prédikálsz!…
- Honnan tudod, látsz a jövőben?
- Nem, és nem is ismerek olyat, aki lát a jövőben. Mesélték, hogy van egy-két Szent Angyal aki képes rá, de ők is gondosan kerülik, mert értelmét veszítené az életük. Azért tudom, hogy miféle csapások várnak az emberiségre, mert a társaimmal együtt én váltom ki őket.
De beszéljünk a lényegről, vagyis hogyan tudod igazságosabbá tenni, és valamelyest csökkenteni az áldozatok számát. A közvetlen célod ez, mivel az embereket alapvetően megváltoztatni nem tudod, de legalább javítsanak valamit a helyzeten. LEGALÁBB ADJATOK A LÁTSZATRA! Próbáld megértetni velük, hogy minél többen követik az útmutatásodat, annál többen menekülhetnek meg! Először is tiszteljétek, sőt rajongjátok az Ítéletre érkező Urat, és nem csak azért, mert az Öreg hiú. Azért várja el a köszönetet, mert létrehozott benneteket, és törődik veletek! Azután arra szólítsd fel őket, hogy ítéljék el a szodomai bűnöket, és azt tevőlegesen bizonyítsák, hogy azonosulnak a megtisztulás, és megtisztítás szándékával.
- Tevőlegesen?
- Igen, mert itt már a puszta szavak nem sokat érnek.
- Mit tehetnének?
- Egyelőre egy példát mondok. Prédikációdban akár odáig elmész, hogy ha felismernek valakit, (egy magamutogató fajtalankodót) a legobszcénabb oldalakon, akkor azt nem csak joguk, hanem kötelességük is elpusztítani. Akár saját kezűleg. Talán így elérhető, hogy visszaszoruljon ez a bűnös magamutogatás, és ezáltal az általános megrontás. Amikor tömegesen próbálják eltüntetni ezek a férgek a bizonyítékokat, akkor tudhatod, hogy jól dolgoztál.
- Lincselés? Önbíráskodás…?
- Így van! Mert az emberi törvények csődöt mondtak! Ilyenkor magasabb szintre kell emelni a törvénykezést. Mondtam, ez kegyetlen, és sokszor emberfeletti küzdelmet jelent számodra, de meg tudod tenni, mert segítünk! Tudnod kell, hogy ilyen rövid idő alatt, csak a legkeményebb cselekedetek hozhatnak eredményt! Vállalod a tettet, amellyel beírod magad történelembe?
- Hát… Igen…
- Egyre erősebben érzem a kételyt. Fogalmazd meg, ne nekem kelljen! Elrejteni úgysem tudod.
- … szóval, nem tudhatom, hogy Te … olyan angyal vagy-e?
- Bukott angyalra gondolsz, ugye? Erre két dolgot mondok. Egyrészt akkor tudunk együttműködni, ha tőlem függetlenül hiszel a küldetésed tisztaságában. Másrészt, ha kiderülne, hogy sátáni vagyok, akkor lenne erőd szembeszállni az akaratommal, terveimmel?
- Nem.
- Jó, tehát azt javaslom, hogyha csipetnyi kétely támad benned, akkor imádkozz sokat a tiszta Istenedhez. Megnyugodtál, úgy érzem. Akkor belevágunk. Először, annyi a dolgod, hogy felkészülj az emberek közti fellépésedre. Tanulnod kell az újszerű gondolatrendszert, hogy olyan magas szinten azonosulj vele, ami lehetővé teszi a karizmatikus fellépést, az ellenállhatatlan prédikációt.
- Mennyi időm van…?
- 2011 11.11 a megjelenésed kezdete, addigra kell készen állnod. Kevés idő, de majd segítek. Rendszeresen kereslek ezen túl, és nem csak álmodban. Mondanám, hogy végeztünk, de még valami kikívánkozik belőled. Mondd, mert mennem kell.
- Kérnék valamit. Annyit tudok a Próféták sorsáról, hogy miután elvégezték a küldetésüket, nem részesültek nagy megbecsülésben. Ebben az esetben is úgy gondolom, hogy mivel törvények fölé kell kerülnöm egy időre,… amikor vissza áll a törvényesség, valószínűleg én is áldozatul eshetek…
- Igen, bölcs meglátás.
- Szóval némely prófétával megtettétek, hogy a küldetés végeztével, elvittétek magatokkal az országotokba…
- Értem. Esetleg megtehetjük, ha sikeresen tevékenykedsz. De csak a tested nélkül, a lelkedet…
- Lehetséges?!
- Igen.
- Megígéred?
- Meg.
- De, mi lesz, ha a zűrzavarban elvész a testem?
- Érzem, hogy kételkedsz az ígéretemben, pedig tudhatnád, hogy nálunk az adott szó szent. Viszont a javadra szól, hogy bebizonyosodott; megbízol bennem. Mert egy bukott angyalra nyilván nem bíznád a lelkedet. Ezért, hogy megnyugtassalak, most mindjárt elviszem biztonságos helyre egy DNS mintádat, és megígérem, hogy tested halála után, újjáélesztünk az országunkban. A körmöd egy része jó lesz erre a célra. Megnyugodtál?
- Igen.
- Jó akkor búcsúzom, nemsokára jelentkezem. Azt ugye kérnem sem kell, hogy ne beszélj senkinek a találkozásunkról? Csak zavart okozna.
Mikor felébredtem, nem is bíztam benne, hogy álom volt csak az egész. Ahhoz túl éles, és tiszta volt minden. Különben is hamar észrevettem, hogy hiányzik a jobb kezem középső ujjáról a körmöm vége.
És, hogy miért írtam le mindent? Mert úgysem hiszi el senki.
Akkor hát készülődjünk! 2011 mindjárt itt van.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Ezerszín
· Kategória: Sci-fi
· Írta: azezel
· Jóváhagyta: Biró Erika

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 315
Regisztrált: 2
Kereső robot: 21
Összes: 338
Jelenlévők:
 · Déness
 · Pancelostatu


Page generated in 0.3027 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz