Navigáció


RSS: összes ·




Novella: Megbánod

, 296 olvasás, Cornelius , 2 hozzászólás

Düh

Tönkre foglak tenni, megragadlak, mint egy sánta macskát, visszahúzlak, és csomót kötök rád. Előlem nincs menekvés, mindig ott leszek a szemed sarkában, amíg le nem érettségizünk. Összetörtél, és ezt sosem felejtem el, ha akarnám, sem tudnám, mert az első mindig első marad.
Belédmászok, a szemeden át, lekúszok a gyomrodba, görccsé válok és kitéplek magadból. Teszek róla, hogy észrevedd, minden elejtett pillantásomban, az ajkam remegésében, a fekete pólókban és női énekesekben. Ott leszek, amikor segítség kell, felajánlom magam, hogy elhajthass.
Szomorú szemmel nézlek majd, amiben neheztelést látsz, de csak egy másodpercre, amíg el nem fordulok. Reggelente halkan köszönök, de az utadból hangosan állok félre. Így fog ez menni, egy hónapig, kettőig, akár hatig is. Aztán befejezem. Kidobom a metáljelmezt, reggae-t hallgatok, és türkizkékben járok. Lesz bátorságom hangosan köszönni, a füledbe röhögni, és amikor értetlenül nézel rám, megsúgom, hogy Nem haragszom rád.
Nem haragszom, egyáltalán, naponta akár ötször sem. Aztán mondok egy viccet, és magadra hagylak. Legyen szép a hétvégéd, és Tényleg nem haragszom. Szeretném, ha boldog lennél, mert én is az vagyok.
A türkiz mosoly alatt persze nem leszek boldog, most sem vagyok, számolni fogom, meddig bírod. Meddig lesz még kedved mosolyogni, beszélgetni, egyáltalán felkelni az ágyból, és megreggelizni, mert egyszer vége lesz.
Egyszer vége lesz, becsavarodsz, fekete pólót húzol magadra, a metált csak akkor kapcsolod ki, amikor meglátsz engem, hozzám sietsz, a galléromnál fogva nekinyomsz a falnak, megfenyegetsz, hogy fogjam be a pofám. Aztán követelőzni kezdesz. Azt akarod, hogy haragudjak rád, egyenesen gyűlöljelek.
És amikor erre azt mondom, hogy imádkozni fogok érted, tudni fogom, hogy megtörtelek.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Düh
· Kategória: Novella
· Írta: Cornelius
· Jóváhagyta: Syringa

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 65
Regisztrált: 2
Kereső robot: 30
Összes: 97
Jelenlévők:
 · Sutyi
 · Tristan Kekovian


Page generated in 0.0754 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz