Navigáció


RSS: összes ·




Blog: SEGÍTSÉG! TÜNDÉRREL TALÁLKOZTAM!

, 181 olvasás, AlbaGaby , 0 hozzászólás

Spirituális



Tündéri kolléganőm javasolta hogy menjek el vele egy találkozóra. Akkoriban derült égből villámcsapásként ért bennünket ikertestvérem halála, így nagyon szét voltam esve, akkoriban a templomba is igen rendesen eljártam. Folyamatosan beteg voltam, és kedves kolléganőm kérte, menjek el egy "szeánszra" hátha tudnak segíteni legalább abban, hogy jobban legyek, megnyugodjak, és az életkedvem újra a régi legyen.
Leutaztam Várpalotára. Többen összejöttünk a kis lakásban. 3000. - volt a beugró, kb. félóra volt a személyes beszélgetés, kártyavetés stb.
Nagyon jól esett a találkozás, és közel éreztem magamhoz ezeket az ideákat. Később még többször összejöttünk, Agárdon, majd Pesten is. Úgy éreztem, jelent valamit nekem ez a teljesen új spirituális „dolog”.
Közben édesapám állapota rosszabbra fordult, és megint kértem a Tündér-t, hogy segítsen. Telefonban illetve apu fényképe alapján nagyon jól leírta a személyiségét, hittem neki. Elhittem, hogy tehet valamit apukám gyógyulásáért. Kértem az általa javasolt "távgyógyítást", azaz szellemgyógyászatot. Önszorgalomból "szellemgyógyászati műtétet" is csinált a hölgy, és elvitték apukámat a "szellemklinikára". Állítólag egy héten keresztül 2 "kezelést" kapott naponta.
Apukám ideiglenesen jobban lett, de az is lehet, hogy csak én magyarázom bele. Amikor már az intenzíven volt sokkos majd kómás állapotban, a "tündér" hölgy kevesellte a pénzt, amit adtam a "gyógyításért". Megjegyezte, hogy a "szellemgyógyászati műtétek" tízezer Ft felett kezdődnek, a kezelések pedig háromezer Ft-nál. Szóval utóbb szép kis summa lett belőle, amivel én tartoznék. Elmondta, hogy neki van kiszállási díja is, ami pedig tízezer Ft.
Ugyanakkor a kérdéseimre, hogy „mennyivel tartozom”, "amennyit gondolsz" volt a válasza. Amikor utóbb leírta tájékoztató levelét fentebbi spirituális „szolgáltatásairól”, telefonban közösen kiszámoltuk, mennyi is az annyi, kértem bankszámlaszámot, mondván, átutalom, ez a leggyorsabb, de ezt viszont ő nem adta meg.
Minő kellemetlenség, komoly gondok kerekedtek abból, mennyivel is tartozom ezekért a valójában nem mérhető szolgáltatásokért. Majd szóba került, hogy az ő munkája nem végezhető napi nyolc órán keresztül és nem mérhető a mi munkánkhoz, nekik sokkal több pihenésre van szükségük, továbbá miből gondolom én, hogy az ő munkája csak a töredékét éri az enyémnek, és Én ugyan mennyit keresek? És a férjem? Továbbá hogy édesapám sokkal több kezelést kapott, mint amit ő előre jelzett. Mögötte van 30 éves munkásság és szerinte én az egész „szakmát” csúfolom meg.
Édesapám két hétre a förmedvényes esemény után meghalt augusztus 5-én. Augusztus 5-e óta szkeptikus vagyok.
Tanulság: előre közölni mi az ár – mindig és mindenkor-! Mert ugye megértem én, hogy mindenkinek valamiből meg kell élnie. De utólagos reklamációnak sehol sincs helye, itt sem.
Aki mégis hisz, azoknak: áldás és békesség!

-LG-

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Spirituális
· Kategória: Blog
· Írta: AlbaGaby
· Jóváhagyta: aron

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 327
Regisztrált: 1
Kereső robot: 27
Összes: 355
Jelenlévők:
 · Déness


Page generated in 0.4346 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz