Navigáció


RSS: összes ·




Jegyzet: Jegyzet

, 326 olvasás, andrisko , 0 hozzászólás

Gondolat

Ha hanyagul bánsz gyerekeddel akkor lesz okod félteni őt, és magadat is persze; A szeretet döntő. Ha a gyerek nem kapja meg a kellő törődést szüleitől, a családtól, máshol próbálkozik. Bandákba szerveződik, és sokan avval a bélyeggel fogják illetni, hogy könyörtelen az ellenségeivel, alkohol és különböző szerek kedvelője, szexuális kicsapongásaiban pedig nem ismer határt. Kapcsolatai sorra dőlnek össze, igaz barátja nincsen, alávettetik alantas erőknek, melyek ide oda cibálják őt az élet vad hullámain... - Persze semmi sem csak teljesen fehér, vagy teljesen fekete; meg van a lehetősége, hogy mindezekből kitörjön, ami elképesztően nehéz lesz, de ha mégis erejét veszi, nagy emberré válik...

IMA
Atyám segítsd meg a világot, barátimat, és arra kérlek bocsáss meg azoknak akik engem gyűlölnek, és gyűlöletükben nem látnak kiutat, mert a sötétség ami bennük lapul elfedi szemük fényét; légy kegyelmes hozzájuk mert én nem akarok nekik rosszat. Add hogy mindenki elnyerje a békét, melyet lelkemben Én is éberen őrzök. Adj békét és szeretetet a világra kérlek. Ámen.

Mindnyájan arra rendeltettünk, hogy felismerjük Isteni hová tartozásunkat, hogy felismerjük lelkünk magasztosságát, valamint lényünk halhatatlanságát, ami egy Istennel.

Isten kívül is van és belül is. Ha csak kívül keresed az olyan mint ha szerelmed egyetlen egy jellemvonását szeretnéd csak pl. karcsú derekát, a többi vonásaira pedig fittyet sem vetnél. Nem lenne igazi szeretet az. Istent belül is keresned kell nem csak kívül. Ekkor biztosan rátalálsz.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Gondolat
· Kategória: Jegyzet
· Írta: andrisko
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 11
Regisztrált: 0
Kereső robot: 10
Összes: 21

Page generated in 0.0593 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz