Navigáció


RSS: összes ·
Jegyzet: Homoszexualitás

, 482 olvasás, andrisko , 0 hozzászólás

Gondolat

Ma éjjel ellátogatott hozzám Thot. Azt kérte adjam át az embereknek üzenetét. Íme itt van:
Ostobák vagytok ha ítélkezve néztek a homoszexuálisokra. Inkább azt a dolgot kellene elítélnetek ami ezt ilyen szinten kiváltja az emberi lényekből. A homoszexualitás nem bűn! Csupán a természet kompenzációja, gyógyszere, annak érdekében, hogy a kibillent egyensúlyt helyreállítása. A természet gyógymódja a gyógyulás érdekében. - ''Valami kell ami nincs meg és meg kéne, hogy legyen! '' -. A homoszexualitás ilyen szintű kiváltó oka az elnyomás, az erőszak! És ez az erőszak a szeretetlenség! Inkább szeressétek őket! Mikor pl. egy apa a fiú gyermekből ki akarja irtani az érzékenységet, és valami élettelen és érzéketlen szerinte erős valamivé szeretné formálni... Hát nem barátaim ez nem fog menni! Mellesleg fiú és lány között nincs különbség érzelmi szinten. Teljesen egy a fiú a lánnyal és fordítva. Érzékeny és minden benyomásra intenzíven reagál. Ez főleg gyerekkorban figyelhető meg, mikor még a gyerek nem tudja érzéseit huncut módon palástolni, mint ahogy a felnőttek teszik. Tehát a gyerek nemétől függetlenül reagál az érzéki benyomásokra. Vagy pozitívan, vagy negatívan. Ugyan ez van a lány gyereknél is. Mikor a mama nem tudja elfogadni kislánya nőiességét és érzékenységét. Úgy véli kislányának keményebbnek kellene lennie. De hát hölgyeim és uraim: maguk teszik a gyerekeiket homoszexuálisokká! Vegyék már észre kérem a jó isten szerelmére! Majd fejvesztve kiabálnak és sikítozva rohangálnak mikor ezek az emberek egy bizonyos rétege kirívó viselkedést tanúsít. Felvonul az utcákon, és provokatívan, figyelemfelkeltően viselkedik... mondják, tudják önök, hogy az árvaházak tele s tele vannak homoszexuális gyerekekkel?!... De nem csak az árvaházak. Hölgyeim és uraim ezek az emberek az önök saját húsukból és vérükből valók! Nem valami önöktől idegen civilizáció vegyítette önök közé őket. Nem. Távolról sem. Sőt. Ezt nem tagadhatják le önök sem!... Mellesleg a természet eleve magában rejti a homoszexualitást, és nem létezik ember akinek nem lettek volna - és ha konkrét dolgok nem is, de legalább - fantáziálgatásai saját nemével kapcsolatban. A kérdés az az, hogy milyen mértékben bontakozik ki ez?! Ezt a tudomány ''Latens Homoszexualitás'' - nak nevezi, ami egytől egyig minden létező emberben megtalálható. Fejezzék tehát be hölgyek és urak az eszeveszett vádaskodásokat ezen emberek ellen. Inkább ismerjék fel a kiváltó okokat és ez szerint cselekedjenek. Szeressék ezeket az embereket, mint soha eddig. Egyébként nagy bajt fognak önnön fejükre zúdítani.Megjegyzés:
(Thot (óegyiptomiul Dzsehuti ḏḥwty) az egyiptomi mitológiában az írás és a tudományok istene, az írnokok pártfogója. Az orvosok patrónusa is volt, az Ebers-papirusz receptjeit az előszóban neki tulajdonítják. Íbiszként vagy páviánként, néha emberfejjel ábrázolják, kezében papirusszal és írónáddal. Összefüggésbe hozták a Holddal is, talán szent állata, az íbisz horgas, holdsarlóra emlékeztető csőre miatt.
Szent száma a nyolcas, szent városának óegyiptomi neve, a Hemenu is ezt jelenti. A város későbbi neve Hermopolisz.
Attribútumai miatt a görög Hermésszel azonosítják. Ezoterikus körökben állítják, hogy személye azonos a későbbi korokban beavatott bölcsként tisztelt Hermész Triszmegisztosszal (Háromszor-Hatalmas Hermész.))

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Gondolat
· Kategória: Jegyzet
· Írta: andrisko
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 18
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 30
Jelenlévők:
 · PiaNista


Page generated in 0.0421 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz