Navigáció


RSS: összes ·




Próza: Hogyan legyünk öngyilkosok?

, 698 olvasás, Szilánk , 5 hozzászólás

Abszurd

Csináld Ki Magad kézikönyv lelkes kezdőknek

Üdvözletem!
A nemzetközi statisztikák szerint 60 százalékkal nőtt az öngyilkosságok száma világszerte az elmúlt fél évszázadban, a sikertelen kísérletek mértéke megegyezik az elkövetett szuicidiumok hatszorosával.
A helyzet tragikusan aggasztó. Tudják, mit jelent ez?
Azt, hogy sokan még mindig nem tudják, hogyan vessenek véget megfelelően az életüknek! Micsoda?! Tényleg képtelenek vagyunk arra, hogy kreatív szemmel vizsgáljuk a minket övező körülményeket és azokat a javunkra fordítva megöljük magunkat? Ugyan, dehogy, hisz mi sem egyszerűbb? Tegyék félre életösztönüket, hagyják hátra a társadalmi és vallási normák alakította hasztalan erkölcsi beidegződéseiket, mérsékeljék agyuk szerotoninszintjét és figyeljenek, majd belátják, hogy igazam van.
Nekem mindig igazam van.
Bemutatkoznék: Philip Mortis vagyok, Werther-díjas szuicid tréner, A Seventh Circle ZRT. elnökségi tagja, emellett képzett gazdasági pszichopata. Fiatal, gyógyszerfüggő grunge-énekesek által is elismert módszereimre már bigott vallási fundalmentalisták is felfigyeltek. Nosza, ha Isten külön kéri, miért ne ölhetnéd meg magad? Az Öreg sokat nem tévedhet, mi?
Ne is húzzuk tovább az időt, vegyük számba és szedjük pontokba lehetőségeinket: hogyan legyünk öngyilkosok Magyarországon?

1. A következő futballválogatott-mérkőzés előtt ugorjon be egy szemeteskukába! Maradjon ott, ha szerencséje van, a szurkolók még a meccs kezdete előtt felgyújták.

2. Feküdjön a vasúti sínekre! Türelmesen várjon, míg meg nem érkezik a MÁV menetrend szerinti járata!
Amíg arra vár, hogy megjöjjön a vonat, addig úgyis éhen hal.

3. Sétáljon végig egy lakótelepen januárban, hátha a fejére ejt valaki egy karácsonyfát.
Tudja, mit? Költözzön egy lakótelepre januárban! Egyszerűbb. Ráadásul szép karcsú lesz, amikor a közös képviselő vagy a főbérlő megtalálja Önt a hónap végén a radiátorra fagyva.

4. Ha megbetegszik, nyugodtan bízza az életét a magyar egészségügy apátiájára!
Nem kell mást tennie, mint keresnie egy olyan kórházat, ahol a dolgozók vagy alulfizetettek vagy alulképzettek, a szociálhigiénés feltételek aligha érvényesülnek, a főosztályvezetők diplomáján még szárad a tinta, a vécében pislákolnak a lámpák, nincs kilincs az ajtóban, a fal hemzseg a "Hol lehet jól faszt szopni? " és a "Geci Orbán" feliratoktól és a csapra van húzva egy kék szemeteszsák azzal az üzenettel, hogy "Nem Működik".
Segítek: az Önhöz legközelebb lévő kórház pont ilyen.
Feküdjön be!
A vékony toast kenyérből, késhegyni vajból és ízelten ömlesztett sajtból álló menütől nem fog gyakran defekálni, ám az Ön helyében én megtanulnék felnőttpelenkát cserélni magamon. Biztos nem akarna a saját székletében aludni pont a halála előtt. Így hogy fogják Önt tisztelni azok a lelkek a pokolban, akik azért ölték meg magukat, mert csórók, kövérek és csúnyák voltak?
Legyünk előrelátóak!

5. Sétáljon végig egy kelet-magyarországi településen éjszaka, 30-35 forinttal a zsebében. Hangosan csörgesse! A mai, professzionális megélhetési rablógyilkosok precízen döfik a bicskát a szívükbe, emellett rendelkeznek váltópénzzel és kérésére készítenek áfás számlát. Vegye igénybe szolgáltatásaikat bármely kirendeltségükön, az ünnepi időszakban mesés kedvezményekkel!

6. Ne restelljen ökölharcba bonyolódni vadidegenekkel sötét mellékutcákban és parkokban erősebb és agreszívebb emberekkel! Ha úgy gondolja, hogy a szituáció Önnek túl kényelmetlen, ne habozzon, azonnal hívja a rendőrséget!
5 az 1 elleni küzdelemben garantáltan halálra verik, pláne, ha nem beszél magyarul.
Meglepetés! Ha Ön fogyatékos, még végrendeletet sem kell írnia. Csak beszéljen, miközben ütik! A rendőrök úgyis rögzítik az egészet videókamerával, a felvétel pedig előbb-utóbb felkerül az internetre.

Köszönöm, hogy áttanulmányozták javaslataimat! Önök mind hasznos állampolgárai lesznek ennek a nemzetnek!
Hogy miért mondom ezt?
Nos, az elmúlt évtizedekben hatalomra került kormányok rávilágítottak egy fontos tényre:
hullákkal sikeresen lehet kampányolni.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Abszurd
· Kategória: Próza
· Írta: Szilánk
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 296
Regisztrált: 1
Kereső robot: 27
Összes: 324
Jelenlévők:
 · arttur
 · gazzo


Page generated in 0.5522 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz