Navigáció


RSS: összes ·




Mese: Frázispuffogtatás…

, 426 olvasás, Thalia , 4 hozzászólás

Spirituális

avagy engedd el, szeress mindenkit, bocsáss meg, és a többi...

A mese folytatódik azzal, hogy mindenki bement a pajtába, ahol Mystic cicus előadást szervezett Morfinak. Sokan megjelentek, az eseményen, a baromfiudvar minden nősténye izgatottan tapsikolva szempilláit rebegtetve várta a Mestert.
Minden második csaj „halálosan” szerelmes volt a kecskébe, és szentül hitte, hogy ő a lélektársa, és egyszer elválik Bellától, mert hát titokban őt szereti.
Akik belemerültek a témába, már ikerlángként emlegették Morfeust, égették a szerelmi kötés gyertyákat feszt, amit Morgána jósnő, a varangyos béka készít folyamatosan mivel a cicus abba hagyta ezt az üzletágat. Aki elment Morgánához, olvadt viasszal fortyogó fazék fogadta és ötvenezerért már vette is le az átkot, és csak ezután kezdett kártyázni. A fura az volt, hogy a farmon mindenki el volt átkozva a varangy szerint. Valahogy a szerelmi kötés nem hatott Morfira; csodálatos egybeolvadásukat Bellával, öröm volt nézni.
Ez csak álca, hisz engem szeret mondták a megszállott nők és bőszen égették a gyertyákat. Hiába a remény és a hülyeség hal meg utoljára!
Aztán voltak ott olyan érdeklődök, aki nagy útkeresésben voltak, és szerettek volna valami információ morzsát a kecskétől, hogyan tovább!?
Még jöttek ellen pártiak, akiket csak az érdekelt, hogy tud majd beszólni a sok idióta „szektásnak”.
Morfeus mikor már elcsendesedett a tömeg, mekkszólalt:
Ki szeretne kérdéseket feltenni? Én azt érzem, ez jó indulás lenne ahhoz, hogy összerázódjon a banda.
Hulla csend a válsz.
- Nos? – nézett körül a kecske. Erre egy bátortalan hang megszólalt. Ottó volt a félős kutyus. Most is reszketve tette fel a mancsát miközben, megszólalt.
- Mindenki tudja rólam, hogy félek. Házőrzőnek csapnivaló vagyok, ha bármi történik, én ijedek meg legelőször, és az istálló legrejtettebb zugában találom magam. Mindenki kinevet a hátam mögött, szembe meg állandóan azzal jönnek:
– engedd már el a félelmet!!!
- Oké, elengedném én, de hogyan? Mondom, magamnak elengedlek, de csak jobban parázok. Olvastam rengeteg könyvet, néztem youtube videókat, mentem elengedés- tréningre, voltam oldás meditáción, de még csak rosszabb lett a helyzet.
- Mondd, mit tegyek?
A kecske épp bele akart vágni a válaszba, mikor a tömegből előtört a rengeteg elfojtott és felgyülemlett kérdés. Egymás szavába vágva üvöltötte az állatsereg mi gondja-baja van, egymással, és miért nem jut a megoldáshoz.
Pipike, Kálmán kakassal folytatott viszonyát nem tudta elengedni. Hüppögve mesélte, mennyi kötést rakatott magukra, amit persze később oldott, aztán megint kötött és most teljesen elvesztette a fonalat.
Góliát a hörcsög, majd felrobban a dühtől és azt kiabálta:
azt mondja minden tan, hogy szeresd felebarátodat?! – hogy szeressem azt a szemét ludat, hogy nem sül le a pofájáról a bőr, minden nap az éléskamrám elé hordja szemetét! Minden nap! Már nem bírom!
Manci a szűzjegyű lúd visszasziszegett.
- Ha nem lenne 1000 éléskamrád, akkor talán lenne hely az udvarban a szemétnek is. Állandóan takarított, ha kellet, ha nem, valamit nagyon ki akart takarítani magából
–Bárhova megyek csak Te vagy, te magzabáló törpeterrorista.
És csak mondták és mondták a sérelmeiket. Hogy lehet elengedni, megbocsájtani, szeretni, elfogadni és a sok ködös spiris maszlag, technika meg miegymás, nem ér semmit! Vádaskodtak, dühöngtek, sírtak, ítélkeztek és kitudja még mennyi negatív asztrális energiát mozgattak meg.
Eközben a Morfi bölcsen hagyta hadd menjen ez a sok szutyi abba az energiaoszlopba, amit az első felszólalónál megnyitott. Tisztulunk, tisztulunk vigyorgott és csak vitette az összes beakadást, gátat, blokkot és egyéb kristályos mintát; mindet, amit csak tudott.
Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy kisültek a negatív rezgések és mindenki kicsit fáradtan, de befogadón ül a helyén és várja a válaszát.
- Na, akkor kezdem is mosolygott a tömegre, és a mosolyában lévő szeretet bearanyozta őket.

Megjegyzés: (Morfeus mekkmondja mesesorozatből)
Folyt. köv.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Page generated in 0.3199 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz