Navigáció


RSS: összes ·
Bohózat: T Hóhányó NYRT… vagy mi a fene

, 635 olvasás, agnes , 10 hozzászólás

Somolygó

Most szeretnék mosolyt varázsolni az arcotokra, nem lehet mindig sírni.

Tisztelt Hóhányó Hivatal!

Alulírott Dér Csipke Rózsa azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a rendelésünk teljesíteni szíveskedjenek, ellenkező esetben bírósághoz fordulunk.

1996. Nov. 11-én megrendelt ünnepi hóesés a mai napig nem érkezett meg. Sajnálattal konstatáltuk, hogy jég alatt, el akarják sikkasztani az idei havat is. Remélem, jelen emlékeztető levelünk hatására emlékezni fognak megrendelésünkre. Az északi sarkra még soron kívül is szállítanak, amit a „Jégre téve" napilap is megírt a napokban. Zúz Mara, és Jegelt Elek újságírók leleplező cikket is írtak Önökről, a „Havazz és ások" havi lapban.

Ennek sajnos következményei vannak, és remélem, lesznek. Amennyiben befagyasztott kérésünkre sikerülne kiengedniük, talán azt is megértenék, hogy mekkora problémát okoznak a hó visszatartásával.

Télapó rénszarvasai be akarják nyújtani a lemondásukat. Kérem, ebben minden felelősség az Önöké. A Rénszarvas Szakszervezet is teljesen fel van háborodva.

Kérni fogjuk a Bíróságot, hogy a szaktársakat átképzésre kötelezzék, így legfeljebb Önök pótolhatnák a rénszarvasokat. Továbbá kérni fogjuk a szarvasok kárpótlását, mert az évek óta tartó hóhiány miatt Farkasvakságot véltek rajtuk felfedezni. A Télapó szörnyen dühös lett, mikor azt akarták, hogy minősítsék át fizikai Mikulásnak. Ugye nem gondolták komolyan, hogy majd ő viszi a rénszarvasokat?

Várom kedvező elbírálásukat, és várom a minőségi havazást.

Tisztelettel:
Dér Csipke Rózsa és társai

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Somolygó
· Kategória: Bohózat
· Írta: agnes
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 47
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 62
Jelenlévők:
 · andrisko
 · Öreg


Page generated in 0.0475 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz