Navigáció


RSS: összes ·




Ez+az: Levél a Mikulásnak

, 849 olvasás, BFanni , 18 hozzászólás

Mikulás

Kedves Mikulás!

Nagyon rég írtam már neked, de talán emlékszel még az utolsó levelemre. Igaz, az csak egy rajz volt, de azt már mellé tudtam írni, hogy "társos játék" – biztosra akartam menni.

Most sem szeretnék sok dolgot kérni. A család többi tagja nagyon elfoglalt, úgyhogy anya, papa és a két nővérem nevében is írok. Ők nem tudnak róla.

Biztos tudod, hogy allergiás vagyok a mogyoróra, de kérlek, szólj a többieknek is, mert valahogy mindig kerül az egyik csomagomba. Csokit csak papának hozz, mi lányok mindig diétázunk – legalábbis szeretjük azt hinni. Ne aggódj, papa meg fog kínálni minket. Narancsot tehetsz sokat.

Ha már erre jársz, és van egy kis időd, beszélhetnél anya főnökével, hátha rá tudod venni, hogy adjon egy kicsivel több szabadságot. Anya nagyon sokat dolgozik. A nővéreimnek hozz sok-sok boldogságot, rájuk fér – az én adagomat is nyugodtan add nekik, én rendben vagyok. Az idősebbiknek akár keríthetnél is egy rendes fiút, mert nem járt sok szerencsével az utóbbi időben. Papának pedig jól jönne egy kis egészség-csomag, kezd kifogni rajta az öregség.
A cicának is hozhatnál valami apróságot, megérdemli. Sok dolga van, mióta én is elköltöztem otthonról: most már egyedül kell anyát felvidítania a hétköznapokon, ráadásul a két kutyára is ő figyel. Mindkettőt lelkiismeretesen csinálja.
Egy kis havat is hozhatsz magaddal, csak annyit, amennyiből már nem látszanak ki a kutyák, nagyon szeretnek olyankor kint szaladgálni. Ezt igazából ők kérték, de azért én sem bánnám.

Remélem, nem kérek túl sokat. Óvatosan vezess, főleg, ha nem felejted el a havat!

Ui.: Ha útközben találkozol a Jézuskával, kérlek, kérdezd meg tőle, idén nem lenne-e kedve kicsit hamarabb jönni. Messze még a karácsony, és a hétvégéknél kicsit több ideig is szeretnénk már együtt lenni a többiekkel.

Szeretettel: Fanni

Megjegyzés: Annyira tetszettek a Mikulásnak írt kedves levelek, hogy nekem is kedvem támadt írni.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Mikulás
· Kategória: Ez+az
· Írta: BFanni
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 312
Regisztrált: 1
Kereső robot: 26
Összes: 339
Jelenlévők:
 · arttur
 · gazzo


Page generated in 0.2057 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz