Navigáció


RSS: összes ·




Ez+az: Szerelmes merengés

, 263 olvasás, viharmadar , 2 hozzászólás

Szerelem

Szerelmes vagyok.
Megmagyarázhatatlan és irányíthatatlan erő minden gondolatomat irányodba mozdítja, így bármibe kezdek, a végén arra eszmélek, hogy Rólad merengek. Rád gondolok akarva-akaratlan, édes gondolatokkal, fájdalmas hiányérzettel, gyönyörű vágyakkal, elérhetetlen messzeségekkel.
Titkon figyelem arcodat, melyet kezemmel gyengéden végigsimítanék, tekinteted mely megrogyasztja térdem erejét, örökre emlékezetembe vésném. Pillantásod rebbenése egy pillanatra megállítja az időt, elcsábít engem, elfeledteti a létet. Azt érzem, hogy más nem számít, csak a szempillák lassú robajló rebbenése, a csend és a boldogság, amit ez az örök pillanat számomra jelent.
Félek hozzád érni, mert mennyei csodának tűnsz, de mindennél jobban vágyom arra, hogy megérints, hogy megérinthesselek, hogy részese legyek ennek a csodának. Kezedhez érve bizsereg minden bennem, vágyom arra, hogy ajkad ízét is érezzem. Végigsimítanám hajad selymét, vállad kanyarulatát, nyakad nőiességét, ajkaid puhaságát, pilláid ívét.
Mélyen szemedbe néznék és szavak nélkül oly sok mindent mondanék Neked. Csak Neked. Megértenéd.
Zavart vagyok, érzékeny vagyok, furcsa vagyok. Minden érzékem Téged lát, Téged akar. Tudatom már nem irányít engem, hogy mi lesz nem tudom, de most valahogy ez nem is számít, hiszen jelenleg külön világ vagyok, szerelmes vagyok… annyira ember vagyok.
Nem számít, hogy ki vagy, hogy milyen vagy, hogy mennyire ismerlek, lényeg, hogy te Te vagy, bennem meg ez a hatalmas érzelem és vágytömeg irányodba halad. Mindez túlmutat rajtam, de rajtad is, mindig megmagyarázhatatlan, fájó, örömteli és misztikusan boldogító marad.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Szerelem
· Kategória: Ez+az
· Írta: viharmadar
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 202
Regisztrált: 3
Kereső robot: 26
Összes: 231
Jelenlévők:
 · Fatyol
 · Napfeny
 · Sutyi


Page generated in 0.1348 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz