Ciripelő méhecskéről hallottál már?
Hártyaszárnyuk rezgése inkább
dongó
hangú
zene-
bona
hatás
A kaptárváros, ezerlaktán, igazi bio-mézgyár,
itt senki sem szintetizál, enzimet nem polimerből kreál
A cukorból Te is tudsz mézet gyártani: citrompótló a katalizátor,
pld hársfatea az ízaroma e gyártmányhoz, lassú tűzön főzd kb félóráig.
Zum Beispiel, add hozzá a magyar mézhez-és égesd le világszerte e szuper terméket!
Húsos ügyben a legtöbb élelmiszergyár tudod-e mit mivel manipulál?
Fatörzsfűrészpor szívja jól a vizet? Rakjunk a felvágotthoz hozzá ilyet!
Márhogy ez ehetetlen kutyulmány? Adjunk ízesítőt és színezőt bele, de jócskán!
Lebukóban van már a SZÓJA-CSODA-fasírt, pörkölt, sötöbö…
Talán te is tudod az okát: a szójabab alapvetően állati takarmány
(ember megemésztésre nem alkalmas úgy natúr-learatván)
Savval-lúggal kezelve, a humán gyomor beveszi-emészteni roncsoltrostún e biomasszát.
/bár a sav-lúg és egyéb maradvány nem éri el a kritikus határt,
de ott van ám!/
-épp most köptem ki -
a csibefasírt-utánzat második-nekem utolsó, falatját-
Miért: a szójafeldolgozás-leírást végigolvastam…
egye aki kitalálta, dosztán
Megjegyzés: a kukoricamálé jó lenne, persze ha nem génmanipulált