Navigáció


RSS: összes ·




Ez+az: Méhek a biogyárban

, 462 olvasás, janos , 3 hozzászólás

Abszurd

Ciripelő méhecskéről hallottál már?
Hártyaszárnyuk rezgése inkább
dongó
hangú
zene-
bona
hatás

A kaptárváros, ezerlaktán, igazi bio-mézgyár,
itt senki sem szintetizál, enzimet nem polimerből kreál
A cukorból Te is tudsz mézet gyártani: citrompótló a katalizátor,
pld hársfatea az ízaroma e gyártmányhoz, lassú tűzön főzd kb félóráig.
Zum Beispiel, add hozzá a magyar mézhez-és égesd le világszerte e szuper terméket!

Húsos ügyben a legtöbb élelmiszergyár tudod-e mit mivel manipulál?
Fatörzsfűrészpor szívja jól a vizet? Rakjunk a felvágotthoz hozzá ilyet!
Márhogy ez ehetetlen kutyulmány? Adjunk ízesítőt és színezőt bele, de jócskán!

Lebukóban van már a SZÓJA-CSODA-fasírt, pörkölt, sötöbö…
Talán te is tudod az okát: a szójabab alapvetően állati takarmány
(ember megemésztésre nem alkalmas úgy natúr-learatván)

Savval-lúggal kezelve, a humán gyomor beveszi-emészteni roncsoltrostún e biomasszát.
/bár a sav-lúg és egyéb maradvány nem éri el a kritikus határt,
de ott van ám!/

-épp most köptem ki -
a csibefasírt-utánzat második-nekem utolsó, falatját-

Miért: a szójafeldolgozás-leírást végigolvastam…
egye aki kitalálta, dosztán

Megjegyzés: a kukoricamálé jó lenne, persze ha nem génmanipulált

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Abszurd
· Kategória: Ez+az
· Írta: janos
· Jóváhagyta: Medve Zsolt

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 2
Kereső robot: 19
Összes: 34
Jelenlévők:
 · ferzoltan
 · Zsiga Lajos


Page generated in 0.0392 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz