Navigáció


RSS: összes ·




Krimi: Kísértés - 5. fejezet

, 507 olvasás, Aurora White , 0 hozzászólás

Ezerszín

A rajz

Rebeka csalódottan ücsörgött otthon a foteljában. Tudta, hogy el fogják utasítani, mégis elkeserítette, hogy így bántak vele, mintha csak egy egyszerű csaló lett volna.
Kezébe vette a rajzait, és hosszan szemlélte őket, várta, hogy a háttérben neki is kirajzolódjanak az áldozatok… de nem történt semmi, ugyanolyan homályos pacák maradtak, mint előtte.
- Miért nem látom őket, miért csak a tettesek vannak a szemem előtt? – kérdezte keserűen, majd lehajította a képeket a közeli asztalkára.
Készített magának egy tejeskávét, majd lassú kortyokban inni kezdte. Közben egy nagyszerű ötlet kezdett megfogalmazódni benne. A gondolatra el is mosolyodott.
Miután megitta az italt, elpakolta a csészéjét, és gondosan letörölgette az asztalt, hogy egy zavaró csepp, vagy folt se maradjon rajta. Miután ezzel végzett, maga elé tett egy darab papírt, és ceruzát fogott a kezébe. Kicsit félt, hogy nem fog sikerülni a művelet, mert ez idáig csak akkor rajzolt, ha ihletett kapott, nem pedig céltalanul.
Sokáig meredten nézte a fehér lapot maga előtt, de nem sikerült neki még egy vonalat se húznia, pedig máskor a ceruza önálló életre kelt.
- Ez így nem fog menni – sóhajtotta, és letette a rajzoló eszközt. Behunyta a szemét, és eltöprengett, hogy mitévő lehetne. Észre sem vette, és valami ködös kábulat vett rajta erőt, azt sem érezte, amikor a kezébe fogta a ceruzát, és…
- Mi történt? – riadt föl, mintha álomból ébredt volna. A hirtelen mozdulattal sikerült levernie a papírt is, a földre. – Elaludtam? – kérdezte magától, miközben megdörzsölte a halántékát. Lassú, automatikus mozdulatokkal a lapért nyúlt, és döbbenten konstatálta, hogy az nem üres.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Ezerszín
· Kategória: Krimi
· Írta: Aurora White
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 62
Regisztrált: 3
Kereső robot: 33
Összes: 98
Jelenlévők:
 · Öreg
 · Sutyi
 · Tristan Kekovian


Page generated in 0.0937 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz