Navigáció


RSS: összes ·




Ez+az: Valami…

, 282 olvasás, Aronka , 8 hozzászólás

Gondolat

Valami hiányzik a mindennapokból, valami… amire mégis oly nagy szükség lenne. Ami erőt adna, felsegítene… amikor egyedül vagy, akkor is éreznéd a lágy tapintását a kezeden.

Valami… amire nem csak szükség van, hanem létfontosságú az életben. A szükség… egy olyan valami, ami nem csak kellene, hanem az, ami nélkül nem tudsz tovább élni. Szükség… szükség nem az, amit szeretnél, hanem az ami kell.

Kell, ahhoz hogy folytasd és járd a helyes utat, kell ahhoz, hogy az életed minden perce, másodperce értékes legyen, kell, hogy elbírd a terhet, ami a szívedet nyomja és mint szél a homokot, úgy fújja el onnan.

Nem tapinthatod, nem láthatod, nem hallhatod és mégis hajt, boldogít, értelmet ad az életednek. Gyakran nem mutatja magát, de ő ott van, minden mozdulatodban, érintésedben… az életedben.

Ha szomorú vagy átölel, s magával ragad, feledteti az élet gondjait, ha boldog vagy, veled nevet, mosolyog s űzi el a sötét felhőket fejed felől.

Ez az a erő, ami mindig ott volt és mindig ott lesz veled, amit elfeledni nem szabad, ami az utadat meghatározza, ami a reménytelenségbe reményt ad, ami az életedhez végtelen hitet és bátorságot. Amihez nem kell más, csak az, hogy halljad minden szavát, mozzanatát és ha kezét nyújtja fogd meg, s ne erezd el többet.

A neve szeretet.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Gondolat
· Kategória: Ez+az
· Írta: Aronka
· Jóváhagyta: Pieris

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 311
Regisztrált: 2
Kereső robot: 25
Összes: 338
Jelenlévők:
 · Déness
 · Sutyi


Page generated in 0.2719 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz