Navigáció


RSS: összes ·




Novella: Élvezet

, 346 olvasás, Hypnos , 1 hozzászólás

Ezerszín

   Az éjszaka fekete lepelként terült a városra, a Hold a hatalmas toronyházak között nézett le az utcalámpák fényében magányosan sétáló lányra. Csizmáinak kopogása visszhangzott az üres utcán, sápadt bőre szinte világított.
   Tompán egy dal csendült fel. Megtorpant, lassan kinyitott a táskáját és belenyúlt. Kivette a telefonját és szomorú sötét szemeivel egy pillantást vetett a kijelzőjére, majd megnyomta a hívás fogadását és a füléhez emelte, de nem szólt bele.
   - Jo? – szólt bele egy nő. – Jo, hol a fenében vagy? Megint piálni mentél? Figyelj, ha nem tudod túltenni magad rajta, akkor… -kinyomta. Egy hűvös fuvallat futott végig az utcán, ami megrázta a fodrokat a szoknyáján. Visszacsúsztatta a telefont a táskába. Egy darabig csak állt és maga elé bámult, majd felnézett az égre, megrázta fekete copfjai és továbbment.
   Már messziről hallotta a zene dübörgését. A klub bejáratánál az őr megállította. Végigmérte a lányt, belenézett a szemeibe és elmosolyodott. A lány ezt furcsállta és meg is ijedt, de az őr félreállt.
   - Parancsoljon, jó szórakozást – azzal kinyitotta neki az ajtót. Bent hangos zene szólt, izzadság és füst szaga csapta meg az orrát. Átverekedte magát a tömegen a pultig, felült az egyik bárszékre messze mindenki mástól.
   - A szokásosat? – kérdezte a csapos.
   - Erősebbet – felelte és két tízest tett a pultra.
   - Na, mi történt? – érdeklődött a pultos mosolyogva. A lány csak mérgesen felnézett rá, a férfi vette a célzást, most nem kíván beszélgetni. A csapos kitette elé az italt és tovább is állt. A lány keresztbetette a lábát és nekiállt az italnak, aztán egy újabbnak, a poharak egymást követték, közben csak a pultot bámulta.
   Annyira elveszett a múltban, hogy észre sem vette, hogy valaki melléült, csak mikor megszólította.
   - Hát te miért szomorkodsz széplány? – a lány letette a poharat és odafordult, hogy elküldje a fenébe, de mikor meglátta az arcát elakadt a szava. A férfi arca csupasz volt és sápad, a haja sötét, rövidre nyírt, de a szemeit találta igazán igézőnek, gyönyörű szép zöld szemei voltak.
   - Semmiség – felelte a lány és visszafordult az üvegekhez. A szívverése felgyorsult és le is izzadt, de nem értette miért. Egy újabb pohárért nyúlt, de férfi gyengéden megfogta a kezét, az egész teste ledermedt.
   - Ezzel csak tönkreteszed magad, inkább mondd el mi bánt, hidd el segíteni fog – a férfi barátságosan mosolygott, a lány úgy gondolta rendes fickó lehet és egészen jóképű is.
   - Hát tudod, az ex pasim… -kezdte.
   Hosszan beszélgettek, a lány egészen megkönnyebbült és megkedvelte a férfit, kedves volt vele és felvidította.
   - Gyere – a férfi felállt és a kezét nyújtotta. – Hagyjuk itt ezt a zajos helyet.
   A lány lecsúszott a magas székről odanyújtott a kezét, amire a férfi adott egy csókot, ettől elmosolyodott. Még soha senki nem csinált neki ilyet. A férfi kézen fogva vezette át a túloldalra, ahol tejüveg ajtók voltak. Kinyitotta az egyiket és beléptek. Egy privát helyiség volt, kanapé és fotelok voltak itt, valamint egy alacsony asztal, a zajok kintről csak tompán hallatszottak. Leültette a lányt a kanapéra és letérdelt elé, a térdire tette a kezeit és lassan végigsimított a combjait. Látta a lány arcán az ijedtséget.
   - Ne félj – mondta halkan. Felállt, a lány mellkasára tette a kezét és lassan hátra fektette. – Engedd el magad.
   A lány szíve egyre gyorsabban vert. Érezte, ahogy a férfi végigsimítja a combjait, benyúl a lábai közé és széttolja azokat. A hasában összerándultak az izmok az izgalomtól, egyre szaporábban kapkodta a levegőt. Egy kis harapást érzett a belső combján, de utána az egész teste megfeszült és végigfutott rajta a gyönyör. A kéjtől egy halk sóhaj hagyta el az ajkait, majd elengedte magát és lassan zuhant a mélybe.

Megjegyzés: 2011. június 21.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Ezerszín
· Kategória: Novella
· Írta: Hypnos
· Jóváhagyta: Medve Dóra

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 189
Regisztrált: 0
Kereső robot: 31
Összes: 220

Page generated in 0.153 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz