Navigáció


RSS: összes ·




Ez+az: Piros körmök

, 2471 olvasás, Haneda , 7 hozzászólás

Felnőtteknek

A minap pirosra festett körmeimet bámultam a tükörrel szemben ücsörögve. Fenekem alatt a fekete-fehér padlólapok végtelen sávot rajzoltak a folyosó mentén és a konyha ablakából beszűrődő fény glóriát rajzolt a fejem köré. Már 37 órája nem aludtam… Az állom manók ott ültek a fejem búbján, de csak lógatták lábukat és kártyáztak nagy unottan. Vállam leeresztettem, gerincem szinte derékszögbe hajolt, hajam az arcomba lógva lifegett. Ahogy a padlólapra tettem tenyerem, kiegyenesedtek megfáradt ujjaim, amelyek már felvették az oly' sokszor gyakorolt "gyűrű" pózt. Már álmomban is tudták, mi a feladatuk, rutinszerűen markoltak rá az adott péniszre. Piros köröm… Sok mindent elárul… Hányszor vágta anyám a fejemhez: "Nem ilyen kurvát neveltem!" Én se így terveztem, Édesanyám… - de inkább csak hallgattam mélyen.
Most, hogy nem volt más a szobában, végre magam lehettem. De még mielőtt túlzottan beleéltem volna magam az önsajnálatba, gumicsövet kötöttem a karomra és a fogaim közé vettem az egyik végét. Lila a karom, tele szúrt sebekkel. Kiválasztottam szűkre nyitott, vöröslő szemeimmel a legjobb pontot és szúrtam.
Narancsos cseppek folynak a falon, és annyira boldog vagyok… Minden gondom elszáll…
A hüvelyem lüktetése megszűnik…
A karom a combomra nehezedik…
Szemem felakad, majd szépen lecsukódik…
Fejem koppan a padlón…

- Bassza meg, Anna! Már megint belőtted magad?!?!? - rázta a karomat az erőteljes hang tulajdonosa - Térj már magadhoz az Istenit! Hozzatok egy pohár vizet! Honnan jutottál anyaghoz, Te ribanc? - csattant a pofon az arcomon, majd egy adag víz tódult az orrlyukaimba.
- Jól van! Jól van… Magamnál vagyok már… - mondtam, de valójában még mindig szédült a fejem a fáradtságtól.
- Szedd össze magad baszd meg! Nem mondtam, hogy alvás van, még itt várnak Rád a kuncsaftok! Az Isten bassza meg, kinyírlak, állj már fel! - ordított a Mester az arcomba és közben a hajamnál fogva rángatott.
Talpra álltam és belenéztem a tükörbe. Az arcomon könnycseppek folytak, az egyik combom belső felén pedig barnás váladék csorgott le szépen lassan…
- Óóóó, a faszom verem beléd Te rendvás ribanc! Már megint menstruálsz?!? Megengedtem, baszd meg?!? - lökött az ágyra a Mester - Na, gyere csak ide, majd én megmutatom neked, hogy kivel szórakozz!
A hasamra fordított és belém vágta keményen lüktető farkát. Csúszott a véremen ki-be, én pedig csendben feküdtem, tudván, ha hagyom magam, hamarabb szabadulok.
- Na, Te ribanc, ez kell neked ugye?!? Erre vágysz?!? Hogy jól megbasszalak, ugye?!? - hörgött a fülembe két ütés között, amik a fenekemen hagytak nyomot hatalmas tenyere alatt - Ez az, így kell ezt csinálni, na gyere, hadd basszalak szét! - hörgött tovább és éreztem, ahogyan egyre jobban kitölti hüvelyemet az erekciója.
A többiek csak álltak és néztek minket. A lányok reszkettek a félelemtől, senki nem mert levegőt se venni. Pedig ez általános jelenet. Én már megszoktam…

Végzett… A lepedő véres volt alattam… Kiment és becsukta az ajtót, majd kulcsra zárta…
Nem éreztem semmit…
Nem hallottam semmit…
Csak végre álomba merülhettem…

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Felnőtteknek
· Kategória: Ez+az
· Írta: Haneda
· Jóváhagyta: Pieris

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 214
Regisztrált: 3
Kereső robot: 27
Összes: 244
Jelenlévők:
 · Fatyol
 · Napfeny
 · Sutyi


Page generated in 0.4043 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz