Navigáció


RSS: összes ·




Próza: Ne Foggyá Le!

, 957 olvasás, wokendreamer , 24 hozzászólás

Paródia

KEDVES OLVASÓ!

Most, hogy más végre nincsen munkám, most végre értemrá az emberiség nagy problémáján is foglalkozok, és most végre örömmel jelentem be, hogy végre lezárultam napjaink legsikeresebb kutatásban, melynek eredménye a NEFOLE-2010 csodafogyókúrás csodaszert, amely sikeresen veszi fel a küzdelem a túlsúlyok problémáihoz.
Páratlan kísérleteimnek eredmény egy teljesen új és legjobb a világon. Csak kifejezetten és csak is természetes egy nem túl távolkeleti nyírségi titkos mezőn spontántermesztett alapanyag el készülte a: "NEFOLE-2010" fantázia névü csodafogyókúrás csodaszernek.
Nem kell semmi se nem csinálnia! Nem mozognia kell, sőt nem is ajánlott! A csodaszer NEFOLE-2010 mindent megoldódik Ön helyett. Egyen amennyi csak egy magába belefér. Dolgoztassa jól alaposan meg a NEFOLE-2010 csodafogyókúrás csodaszernek.
Mindössze fél tabletta/ hat és az eredmények garantált. Ne higgyen a hasonlók tartalmú megtévesztő reklámoknak! Felejtse el a méregdrága testkínzásos szerkezetek! A NEFOLE-2010 csodálatos! Rendelje meg most! Nevetség bevezető áron- nekem többe van – mindössze 5.000 Ft/ tabletta. Számoljon! Megéri! Csak négy kötelező tabletta ára és lefogyhat 20 kilót egy holnap alatt.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
Tablettákra vérzékenyek és szájzárban szenvedés rendelhetik por kiszerelésben vagy végbélkúp formájában is!

NEFOLE-2010! És megoldódnak a problémáim!
Telefonáljon és meg rendelje most! Hívja a kezdeményes: 06-90/ 999-666-999 számot! Vagy írjon a "DZSASZTFORJU" Jeligére PF:666. A borítékra el ne felejtse el ráírni: "Előre is köszönés Bírkman professzor!"

A NEFOLE-2010 már sok ezer ember élete és önbecsülésének mentette meg a nagyvilágban. A helyhiány és a miatt itt is és most csak két hálás NEFOLE-2010 meg elégedett vásárló idézik:
"Hihetetlen, de két óra forgása alatt leadtam 8 kilót. A magzatvíz (embrióvóter) elfolyásától az első szopásig. Köszönöm bírkman professzor!" Szuzanna Vegász - Szicília (dél Kalifornia)

"Valószínűleg az enyém végbélkúp mellékhatás hatás alatt állás, mert egy mellékvágány tolató vonat alá kerültem. A vonat levág az egyik két lábam. Szinte percek forgása alatt eladtam tíz kilót. Nem akart hinni a enyém füleknek, amikor lázlapomra az állapotfelméréskor az enyém születési dátum után az enyém súlyomat olvasták! Köszönöm szépen bírkman professzor. Sztív Mekhív baktalórántháza (dallasz)

"Először hirtelenkedtem új enyém csodaszernek mert beszed a meghatározott adag: fél tabletta/10 déj de soha nem csökkenik enyém súlya, sőt híztam is 1.5 fontot (az hány kiló is?) Gondoltam megduplázom az enyém adagot és ezen felül illetve alul tettem enyémpárnám két tabletta. Ez tanulás és szexuálvédekezésnél is mindig használt, de két wíksz elteltével sem csökkent a tömeg-M. Már én azon voltam, hogy írok be az újság, vagy magának bírkman professzor és a fogyasztóvédelmezés is hisz ezért vannak létre, de aztán az egyik reggel kiderül, hogy miért nem működik enyém a csodaszer. Egész egyszerű azért nem észre vettem a jelentős súlyveszteség, mert reggelente enyém egypetéjű ikertestvér állt a mérlegre. Sajnálom és szégyell ön magam, hogy hitetlen voltam és kételked és a csodaszerben. Nagyon Szépen Köszönömszépen bírkman professzor!" Nátáli és Dzsúlia Kavinton jellofsztón (Skócia-és környéke)

Végül egy teljesen hiteles és ellenőrzött beszámoló saját magamtól:
A pütykösi kolbászfesztiválon több mint egy fél disznót megettem hurka alapanyagából. A másik felét fejhús formájában fogyasztottam el. Igen fogyasztottam, mert nem hogy híztam volna, hanem hála a NEFOLE-2010 csodafogyókúrás csodaszernek, amely teljesen más, mint a többi, az összes többi, garantáltan lefogytam. A NEFOLE-2010 csodafogyókúrás csodaszer a metabolizmus működésemet úgy megserkentette, hogy turbós üzemmódban fogytam 3 kilót 30 perc alatt! Szerencse, hogy nem maradtam sokáig ottan! Bírkman professzor ájdáhol (Szentföld-és bió is!)

NEFOLE-2010! És megoldódnak a problémáim!
Telefonáljon és meg rendelje most! Hívja a kezdeményes: 06-90/ 999-666-999 számot! Vagy írjon a "DZSASZTFORJÚ" Jeligére PF:666. A borítékra el ne felejtse el ráírni: "Előre is köszönés Bírkman professzor!"

További jelentős kedd vezmények!
JÖN! JÖN! JÖN!
NEFALE-2011

Egy természetes és újrahasznosított biomegabájtalapanyagú informatikus egységcsomag A HUSZONKETTEDIK századtól: "NeFaggyáLe - NEFALE-2011" Azoknak ez erős és mindenre elszánt pécé felhasználóknak, akik télen is dolgoznak! RENDELJEN MOST!

A már klasszikusnak megható-és határozó NeFürgyéLe premier csomag (NEFÜLE-2000) Most szuper akció keretében csak 4.000 Ft/ KAKKTUSSSZAPPAN. A MOST első 10 telefonáló ajándékba kap egy 10.000 forintos és egy ekszklúzív bió természetes alapanyagból fröccsöntött kararai-márványszappantartót. A szettet kiegészítő márványtörölköző MOST CSAK 14.000 Ft.+postaköltség/mázsa. RENDELJEN MOST!

Már a fűtési szezon előtt rendelje meg széntablettáját! Jelentős kedd vezménnyet számolok fel ha már az ősz előtt megrendeli a Világ szenzációs szájában oldódó szénkapszuláját! A NeFossáLe-NEFOSLE-3000 a klasszikus "TÜSSZENTŐPOR" újragondolatán alapszik csak természetes bió és meginthasznosított alapokból! RENDELJEN MOST!

RENDELJEN INTERNETEN!
wwwd. aliasbirkman. comb

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Még nem vagy tagunk?


Kapcsolódó linkek

· Témakör: Paródia
· Kategória: Próza
· Írta: wokendreamer
· Jóváhagyta: Pieris

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 59
Regisztrált: 3
Kereső robot: 17
Összes: 79
Jelenlévők:
 · gazzo
 · Pacsirta
 · Sutyi
 · Tristan Kekovian


Page generated in 0.0672 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz