Aevie: Állást kínál (bohózat)
Megjelent:
Témakör: Abszurd



Állást kínál

Csóró-Bajaúj-Keblén megye Szent Csernobül Átképzést Korrepetáló Kór- és Halottasházi Intézménye állást hirdet az alábbi szakterület betöltésére:

Aneszteziológus szakorvos


Munkájára, környezetére és önmagára igénytelen, dohányzó és/vagy egyéb szenvedélybetegségtől erősen függő kolléga jelentkezését várjuk.
Klinikánk legfőbb bevételi forrása Intézményünk mikrobiológiai részlegében, egy évszázada folyó kutatómunkából adódik, így előnyt jelent a tisztelt pályázó felső- és/vagy alsó légúti, krónikus, igény szerint trópusi és/vagy egyéb, kiterjedt szövetelhalással járó, erősen fertőző gyulladásos betegsége. Foglalkozás-egészségügyi igazolás mellékelése szükséges, amely tartalmazzon balra tolt, kóros vérképet, tüdőszűrőn megállapított egyszeres és/vagy többszörös gócok jelenlétét, de legalább egy bakteriális tályoggal járó betegség diagnózisát.
A végzetes betegségben szenvedők külön előnyt jelentenek (számottevő adókedvezmény Intézményünk járulékfizetése tekintetében!).
Megjegyzés: jelenleg nincs betöltve a Mikrobiológiai – Közegészség – Járványügyi osztályunk összevont kutató- illetve infektológus szakorvosi posztja, így kérünk ezen témakörökben is szakvizsgát igazoló dokumentummal való rendelkezést. (Mivel a szakasszisztencia is hiányzik, a köpet-, gyomortartalom-, genny-, vizelet- és ürülékgyűjtés is a doktor feladata.)

Ha Ön szeretne haszontalan, de legalább inaktív tagja lenni egy olyan team-nek, mely nem nélkülöz semmiféle, munkatársak közötti ürülékkavarásokat, brazil szappanoperákat megszégyenítő intrikaszövéseket, ahol az egymás háta mögötti manipuláció, egymáson való gátlástalan átgázolás és képmutatás legmélyebb szintjeit érintjük mesterképzettségi, PhD, Prof. Habil. szinten, akkor Ön a megfelelő jelölt.
További személyiségjegybeli feltétlen elvárásaink: udvariatlanság, gorombaság, hanyagság, empátia- és toleranciahiány, az orvosi eskü negyedvállról vevése, az élet megvédése iránt tanúsított mérhetetlen közöny.

Intézményünk különös fontossággal szorgalmazza, bírálja és felülvizsgálja szakdolgozóink mentális egészségügyi állapotát: éptelen testben ép lélek! Kötelező jelleggel, követelési szinten tartjuk számon kollégáink szabadidős tevékenységeit, mely építi és karbantartja a lelket, szellemet. Kérünk ez irányú bemutatást, hobbi(k) felsorolását, állatok iránt érzett gyengédséget (különös tekintettel a rovarok, pókok és rágcsálók esetében, amelyek gyakori törődést igényelnek szabad-mozgásuk segítésében kórházunk falai között). Bőséges idő eltöltése szükségeltetik a tisztelt pályázónak szabadidős tevékenységének a hódolatára, beleértve a lelki gyakorlatvégzést, melyről heti rendszerességgel igénylünk papi igazolást. (Természetesen a kórház saját Tisztelendő Atyával tart kapcsolatot, mivel az általános tapasztalat a gyónások milyenségével kapcsolatban az…, hogy az esetek nagy részében a bűnök úgymond rendkívül érdekesnek mondhatóak.)
A munkaidő csupán heti 168 óra, és engedékenyen szemet hunyunk emellett másod- és/vagy harmadállás vállalására. A megállapodás határozatlan próbaidőre jön létre, amely alatt sem bért, sem fizetést kiegészítő cafeteria-t, sem TB-jogviszonyt nem biztosítunk, ellenben kötelezzük a tisztelt kollégát saját tulajdonú gépkocsi használatára, azzal való bejárásra, hogy a munkaidő alatt szükség esetén az ügyeleti személyzet igénybe vehesse azt. Továbbá a tisztelt kollégának kötelessége engedékenyen szemet hunyni, ha a mentős személyzetnek benzint szükséges a gépkocsiból lecsapolni.

Munkaruha. Dr Abál Jenő korábbi – félrediagnosztizálás következtében váratlanul elhunyt - orvosunk vadonatúj név-hímzett köpenyei, kitűzői és névjegykártyái, illetve a nevére befizetett működési engedély és orvosi kamarai tagdíj miatt kitüntetett előnyt jelent, ha a pályázót ugyanígy hívják.

Amennyiben kiváló team-ünk tagjává kíván válni, kérjük részletesen mutassa be konkrét szituációkon keresztül szakmai életútját, hogy meggyőződhessünk alkalmasságáról.
A pályázatokat az alábbi jeligére szíveskedjenek küldeni:
DOKTOR HOUSE TÚL UDVARIAS

Kapcsolattartó munkatárs: Bránerlájkovics Afázia
Csóró-Bajaúj-Keblén megye Szent Csernobül Átképzést Korrepetáló Kór- és Halottasházi Intézménye
Cím: Csernobül völgye, Irgalom dűlő 37. (az utolsó ház balra)


Megjegyzés: A folytatást quentin-nél keresd!



A weboldal neve:
Pieris · Πιερίς
interaktív kortárs művészeti portál
https://www.pieris.hu

A mű linkje:
https://www.pieris.hu/irodalom/olvas/mu/158074