Navigáció


RSS: összes ·




Veszélyben az AMF jövõje...

2012-11-04 18:01:16, 1960 olvasás, Pieris, 59 hozzászólás

pénz, pénz, pénz...

Az Amatõr Mûvészek Fóruma 2012. november 2-án ünnepelte születésének tizedik évfordulóját. Ezen hosszú idõ alatt nagyra nõtte ki magát honlapunk. Jelenleg 6Gb tárhelyet emészt fel, és több, mint 7GB a havi adatforgalma. Ezért kellett 2012. januárjában a támogatási alapon ingyen kapott tárhelyrõl elköltözni. Akkor a választásunk az cpanel.hu-ra (EV2 Internet Kft.) esett. Rugalmasan álltak igényeinkhez és hajlandóak voltak egyéni igényünknek megfelelõ csomagot összeállítani. Ezért a csomagért évente brutto 25.400 HUF díjat kell fizetnünk. Mivel honlapunk nonprofit módon mûködik, bevételt nem generál. Ennek köszönhetõen költözéskor a szerkesztõség saját zsebbõl kifizette az elsõ éves díjat, de ismét közeleg a január, közeleg a fizetési határidõ, és ebben az évben szinte egészen biztos, hogy a szerkesztõség nem képes ezt idén is önerõbõl fedezni.

Ezért két lehetõség közül kellett választanunk:

  • Nem fizetünk, mert nem tududnk, és akkor tíz év után bezárjuk a honlapot.
  • Kiírjuk ezt a felhívást, és bízunk abban, hogy aki megteheti, és szereti annyira a honlapot, hogy nem szeretné, ha be kéne zárni, az segít majd. Senkitõl nem várunk nagy összeget. Ha csak 300 FT összegû utalások érkeznének, akkor mindösszesen ~85 utalásra lenne szükség, ennél pedig jóval több aktív tagja van honlapunknak.

  • Ezért a szerkesztõség arra kéri az oldalt szeretõ tagjait / olvasóit, hogy aki tud, segítsen pár száz forinttal, hogy újabb egy évre biztos helyünk legyen.

    Amennyiben több pénz gyûlne össze, mint amennyibe a tárhely kerülne, úgy azt a szerkesztõség a jövõben kiírandó pályázatainak díjazására fordítja.

    Természetesen a felhívás senkit sem kötelez semmire, aki támogat, az a támogatásáért semmilyen elõnyben/kivételben nem részesül, mint ahogyan aki nem engedheti meg magának, vagy csak nem akar támogatni, az sem szenved el emiatt semmilyen hátrányt. Ugyanakkor mindenkinek, aki hozzájárul a terheink csökkentéséhez, elõre köszönjük a támogatását.


    Ha te is segíteni szeretnél, hogy továbbra is létezhessen az AMF, akkor a következõ számlaszámra utalhatsz:

    Medve Zsolt
    Erste Bank
    11600006-00000000-59981345

    Bank Swift kódja: GIBAHUHB
    Bank címe: 1138 Budapest Népfürdõ u. 24-26.
    IBAN számlaszámunk: HU91116000060000000059981345



    Megjegyzés: Folytatás...

    Kinyomtatom


    Regisztrálj!

    Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

    Beszélgetés



    SmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásHúsvét 1Húsvét 2Húsvét 3Húsvét 4Húsvét 6Húsvét 7Húsvét 9PartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpringEaster bunnyEaster eggEaster bunnyEaster eggs

    Tagjainknak

    Online látogatók:
    Látogató: 324
    Regisztrált: 0
    Kereső robot: 23
    Összes: 347

    Könyvajánló

    Alkony:
    ALKONY II.



    Zagyi Gáborné: ALKONYII.

    „Ebben az életben rád
    osztották a főszerepet,
    emelt fővel játszd hát,
    érdemeld ki a sikeredet...”


    Tovább...

    Zeneajánló

    Csinger Éva: Szavak és virágok
    Küldte: Szinay Balázs

    Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

    Zenék

    Kategóriák


    Page generated in 0.3491 seconds
    Nicknév: Jelszó: Emlékezz