Navigáció


RSS: összes ·




Irodalmi laboratórium (39. hír)

2019-06-22 23:28:10, 538 olvasás, Syringa, 6 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!

Egy nemrégiben létrehozott újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmeteket:

Irodalmi laboratórium címszó alatt a továbbiakban egy újabb, főoldali besorolásra vonatkozó kategória áll rendelkezésünkre, amelyben erősen kérdőjeles, nem szokványos, necces, különböző határokat feszegető, átlépő, provokatív, "tűz-és robbanásveszélyes" , alapalapanyagokkal dolgoz(hat)unk, kísérletez(het)ünk.
A nyilvános labor célja, hogy az ide sorolt - szerkesztői/alkotói/olvasói biztosítékokat kiverő - alkotásokat a belőlük fakadó feltűnő és bántó/sértő jegyeik alapján az átlagosnál alaposabb elemzésnek vessük alá.
Amennyiben a mű szerzője a szerkesztői, alkotói/olvasói jogos észrevételek alapján megfelelő átdolgozást hajt végre az írásán, a mű új változata új beküldésként kerülhet ki a laborból.

Az Irodalmi laboratóriumba csak a kritikus pontjaikat leszámíthatóan, alapból főoldalas minőségű művek kerülhetnek be. Vagyis, a labor nem büntető kategória, hanem helyes iránykeresést célzó kísérleti műhely.

A laborban csak arról szavazunk, hogy az átdolgozott anyag mentesült-e a kifogásolt/sértő tartalomtól, ezért ebben a szavazásban értelemszerűen, a kifogást tevő szerkesztők, alkotók és olvasók vehetnek részt.
Az új beküldést pedig a szokásos módon vezetjük át az értékelő rendszerünkön. Vagyis min. 2 szerkesztői és egy "tízantológiás" szavazattal soroljuk be valamely (Magazin vagy Antológia) kategóriába.

Sikertelen vagy meghiúsult kísérlet esetén az adott mű a labor tűzbiztos falai között marad.

- . -

Mivel a labor hangsúlyosan a mű erősen vitatható pontjainak írásbeli elemzésére, boncolgatására szolgál, itt nem csillagozunk és nem kategorizálunk.

Az irodalmi laborba szerkesztői és alkotói javaslatra is kerülhetnek be művek, de a laborba helyezéshez szerkesztői döntés szükséges.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Beszélgetés



SmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásHúsvét 1Húsvét 2Húsvét 3Húsvét 4Húsvét 6Húsvét 7Húsvét 9PartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpringEaster bunnyEaster eggEaster bunnyEaster eggs

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 309
Regisztrált: 1
Kereső robot: 23
Összes: 333
Jelenlévők:
 · Déness
 · gazzo


Könyvajánló

PiaNista:
Időzavar



Megjelent Maróti László (PiaNista) Időzavar című regénye.

'Maróti László kiadónk tehetségkutató pályázatának egyik fölfedezettje. Regénye a tudományos-fantasztikus, utópisztikus művek szerk...


Tovább...

Zeneajánló

Szabó Krisztina: Tatjana dala
Küldte: somogyizsigmond

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.2749 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz