Navigáció


RSS: összes ·
Értékelési kategóriák módosítása (31. hír)

2019-03-05 00:30:29, 622 olvasás, Syringa, 2 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársak!

A főoldalon működő értékelési rendszerünk eddigi gyakorlatából és tapasztalataiból kiindulva, 2019. március 5-től az alábbi módosításokat vezetjük be:

1. A főoldalon csak Magazin - és Antológia - minőségű írások jelennek meg.

2. A Skicc kategóriába kerülő művek - az Asztalfiókhoz hasonlóan - csak a szerzők saját oldalán, ill. átmenetileg a Rovatok -- Friss tartalom menüpont alatt lesznek elérhetőek.
A Skicc-be sorolás lényegéről a "Változások a műhelyezési gyakorlatban" c. híranyagból (alább) tájékozódhattok részletesebben.

3. A főoldali szavazással eldöntendő kérdés a továbbiakban az lesz, hogy mennyire erős az alkotás az adott kategórián belül.
Eszerint Magazin alsó és felső, illetve, Antológia alsó és felső szinteket különböztetünk meg.

4. Az összesen négy (2x2) sávba történő besorolásról az eddigiekhez hasonlóan szavazunk, azzal a különbséggel, hogy a besoroláshoz szükséges legkevesebb 3 szavazat összetétele a továbbiakban 2 szerkesztői + 1 alkotói (Tízantológiás) szavazat lesz.
A cél, természetesen, továbbra is az, hogy minél több szerkesztői és minél több alkotói szavazattal döntsünk a megjelenő alkotások elhelyezéséről.

5. A négy besorolási lehetőség az abszolut Antológia - minősítéssel egészül ki, amit a szerkesztők által kiosztható kék csillag képvisel.

6. A szavazások a művek megjelenését követő nap 24:00 óráig bezárólag, véleményező hozzászólások kíséretében érvényesek. Határidőn túl csak döntetlen helyzetben szavazunk a művekre, hogy azok besorolhatóak legyenek.

7. Az alkotások végső besorolásáról többségi szavazással (nem átlagolunk) döntünk.

Megjegyzés:
Az értékelési folyamatból kimaradnak a műfordítások, a dalszövegek és a blogok.
Továbbá, a családi, baráti köszöntő versikék színvonalán írott alkalmi verseket Asztalfiókba soroljuk, a minden minőséget nélkülözőeket pedig elutasítjuk.


Tartalmas, igényes művekben gazdag, jó alkotómunkát és az értékelésekben végzett értelmes, építő együttműködést kívánok minden kedves Akotótársunknak.

Szeretettel, üdvözlettel a szerkesztőség nevében:
Berényi Szilvia/Syringa
főszerkesztő

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 19
Regisztrált: 0
Kereső robot: 8
Összes: 27

Könyvajánló

Marossy József:
VajonMarossy József: Vajon

Családi arcképek az idők távlatában sem fakulnak.
Elesett emberek, haikuk, vagy éppen vidám dolgok egyaránt foglalkoztatnak, amelyeknek írásaimban hango...


Tovább...

Zeneajánló

Falra hányt borsófőzelék
Küldte: bijoe

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.4342 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz