Navigáció


RSS: összes ·




Köszöntünk a Pieris. hu interaktív művészeti portálon!

2014-12-07 07:00:15, 2407 olvasás, Pieris, 9 hozzászólás

Közösség

Kedves Alkotótársunk!

A Pieris interaktív művészeti portál megnyitotta kapuit minden művészetet gyakorló, művészetben gyönyörködő, művészet után érdeklődő ember előtt.

Legyél Te is aktív tagja közösségünknek!

Töltsd fel hozzánk írott – és hangos műveidet, képverseidet! Festményeidről, rajzaidról, iparművészeti alkotásaidról készített, beszkennelt, jó minőségű fényképeidet, digitális grafikáidat, zenei szerzeményeidet, kiadott köteteid ajánlóját! Szólj hozzá mások beküldéseihez, élj az ajánlási lehetőséggel! Keresgélj az aktuálisan futó pályázatok és programajánlók között, hátha találsz köztük kedvedre valót!

A profilodnál tölts fel magadról egy arcképet, írj egy bemutatkozó szöveget, és ismerkedj, szerezz új barátokat! A közös érdeklődési pont - amiért itt vagyunk -, már egy összekötő kapocs közöttünk! Merj nyitni az emberek felé! Írj minél több véleményt, beszélgess a firkafalon! A lényeg, hogy kommunikálj!

A Rovatok menücsoport alatt minden friss alkotást megtalálsz. Ugyanitt visszakereshetsz olyan idős beküldéseket is, mint maga az oldal.

A Hasznos menücsoport alatt pedig mindent meglelsz, ami segítségedre lehet az alkotás folyamatában. Kezdve a verselemzővel, folytatva a rímkeresővel, a metrumkeresőn át egészen az Online Helyesírási Szótárig, és még tovább…

Nézz szét nálunk, fedezd fel azokat a lehetőségeket, melyeket nyújtani tudunk, és élj velük!
A Segítség a honlaphoz menüpont alatt sok nagyon fontos, és hasznos segítséget kapsz az oldal működésével kapcsolatban.

Bármilyen kérdésed, kérésed, észrevételed van, bátran írj nekünk!
Kérünk, ha hibát észlelsz az oldalon, ne menj el mellette szó nélkül, hanem hívd fel rá a figyelmünket, hogy ki tudjuk javítani! Köszönjük!
E-mail címünk: info[KUKAC]pieris[PONT]hu

Szeretettel várnak Téged a Pieris szerkesztői!

Nálunk otthonra lelsz!

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Beszélgetés



SmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásHúsvét 1Húsvét 2Húsvét 3Húsvét 4Húsvét 6Húsvét 7Húsvét 9PartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpringEaster bunnyEaster eggEaster bunnyEaster eggs

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 203
Regisztrált: 3
Kereső robot: 23
Összes: 229
Jelenlévők:
 · alfabata
 · Pancelostatu
 · PiaNista


Könyvajánló

Marossy József:
Vagy



Megjelent Marossy József Vagy című verses kötete az UNISHER kiadó gondozásában.

A család vonzása, a közéleti ember gondolatvilága, az emberek iránt érzett szeretet szólal meg verseimben. ...


Tovább...

Zeneajánló

Anhysm: Engage the Noise
Küldte: Anhysm

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.3585 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz