Navigáció


RSS: összes ·
Köszönet az elmúlt tizenkét évért!

2014-11-19 17:47:51, 1591 olvasás, Pieris, 43 hozzászólás

Közösség

Kedves Művészetkedvelő Tagtársunk!

Már csak pár napra vagyunk attól, hogy megnyissuk új oldalunkat, és az Amatőr Művészek Fóruma weboldalunk ezen formája végső nyughelyére kerüljön.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni az elmúlt 12 évet!

Kimondhatatlanul, és leírhatatlanul hálásak vagyunk azért, hogy velünk voltál, akárha csak pár órát is. Köszönettel tartozunk azért, mert emelted az oldal színvonalát azzal, hogy beküldted hozzánk az alkotásaidat, hozzászóltál a többiek írásaihoz, képeihez, zenéihez, véleményeddel segítettél szebbé, jobbá tenni az oldalt. Jöttél, olvastál nálunk, ismerkedtél, közösséget építettél. Köszönjük, hogy betekintést engedtél a saját világodba, és színesebbé tetted oldalunkat azzal, hogy hosszabb vagy rövidebb ideig együtt jöttél velünk az úton!
Köszönjük a sok energiát, a rengeteg időt, a kiapadhatatlan szeretetet, kedvességet, segítőkészséget! Köszönjük, hogy hittél abban, amit képviselünk!

Rengeteg közös élmény köt össze bennünket. Sok barátság, szerelem születését olvashattuk ki a sorok között megbújva, aztán örömködhettünk másokkal együtt, mikor napvilágra hozták összetartozásukat. Tanúi lehettünk életre szóló találkozásoknak, gyermekek születéseinek. Máskor pedig kart karba öltve könnyezve emlékeztünk meg azokról, akik örökre eltávoztak közülünk, s az élők sorából.

Köszönjük az eddigi összes szerkesztőnek az áldozatos, fáradhatatlan munkáját, az elhivatottságukat, azt, hogy komolyan vették a feladatokat!

Köszönjük szépen a támogatásodat, köszönjük az elmúlt éveket!

Olyan sok ez a tizenkét év. Annyi minden történt velünk is, az oldallal is, és valószínű a Te életedben is ez idő alatt. Mégis itt vagyunk. Voltak magaslatok, amikor szárnyaltunk, amikor elhittük, hogy a csillagos ég sem állíthat meg minket, mert nincsenek határok. Aztán voltak mélységek, viták, zuhanások, amikor minden pillanatban féltünk attól, hogy az lesz a végső. De ettől vagyunk emberek. Súrlódtunk, formálódtunk, csiszolódtunk. Úgy a tudásunkban, mint személyiségünkben. Hangolódtunk. Rád, rám, rá. Mindannyiunkra. Tudjuk, hogy – bár néha hibázunk -, egy az utunk. Egy közösség vagyunk! És nincs az a mélység, melyből együttes erővel ki ne lehetne mászni!

Itt vagyunk… S bár egy korszakot lezárunk, új ajtót nyitunk helyette. Reméljük, hogy Te is csatlakozol hozzánk, és jelenléteddel, véleményeiddel, munkáddal segítesz felépíteni azt az oldalt, amit közösen megálmodtunk!

Mi számítunk Rád!

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 23
Regisztrált: 3
Kereső robot: 13
Összes: 39
Jelenlévők:
 · aLéb
 · andrisko
 · entizenharom


Könyvajánló

Tarpay:
Ibolya-vetőBencze Bertalan: Ibolya-vető

..."Azt akartam hallatni, ami füllel nem hallható.
Azt szerettem volna, hogy szem nélkül lássatok!
S amiben vakon-süketen is hittem;
hogy ...


Tovább...

Zeneajánló

Bress:Szeretlek2
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1166 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz