Navigáció


RSS: összes ·
Kezetekben az AMF jövõje...

2014-09-14 19:45:54, 1215 olvasás, Pieris, 23 hozzászólás

pénz, pénz, pénz...

2012. november 4-én, mindössze két nappal az Amatõr Mûvészek Fóruma 10. születésnapja után kényszerültünk kiírni, hogy a segítségeteket kérjük az oldal további fenntartása érdekében, mert a szerkesztõség nem tudta kifizetni a tárhely bérleti díját. Akkor nagyon hamar összedobtatok nem is egy, hanem rögtön két évre szóló díjat, aminek nagyon örültünk, mert annak hiányában be kellett volna zárni az oldalt. Sajnos azonban a két év eltelt, és ismét közeleg a fizetés ideje. Mivel az oldal továbbra is nonprofit módon mûködik, a szerkesztõség idén sem lesz képes saját zsebébõl kifizetni a folytatáshoz szükséges bruttó 25.400 HUF összeget. Ez lenne ugyanis egy évre a tárhely díja.

Ezért ismét úgy döntöttünk, hogy a kezetekbe adjuk az oldal jövõjét, és döntsétek el ti, az oldal tagjai, hogy hogyan legyen tovább. Ha úgy érzitek, tudtok néhány száz forintot áldozni arra, hogy továbbra is életben maradjon az oldal, akkor azt hálásan megköszönjük, és továbbra is állunk rendelkezésetekre. Nem kell nagy összegekre gondolni, ugyanis ha egy ember csak 500 Ft-ot szán az oldal jövõjére, akkor mindössze 51 utalás szükségeltetik. Azaz még annyi sem, mert két évvel ezelõtt pontosan 5000 forinttal többet dobtatok össze a szükségesnél, így természetesen a számláló errõl az összegrõl indul.

Ezért a szerkesztõség arra kéri az oldalt szeretõ tagjait/olvasóit, hogy aki tud, segítsen pár száz forinttal, hogy újabb egy évre biztos helyünk legyen.

Amennyiben több pénz gyûlne össze, mint amennyibe a tárhely kerülne, úgy azt a szerkesztõség a következõ évi tárhelydíjba beszámítja.

Természetesen a felhívás senkit sem kötelez semmire, aki támogat, az a támogatásáért semmilyen elõnyben/kivételben nem részesül, mint ahogyan aki nem engedheti meg magának, vagy csak nem akar támogatni, az sem szenved el emiatt semmilyen hátrányt. Ugyanakkor mindenkinek, aki hozzájárul a terheink csökkentéséhez, elõre köszönjük a támogatását.


Ha te is segíteni szeretnél, hogy továbbra is létezhessen az AMF, akkor a következõ számlaszámra utalhatsz:

Medve Zsolt
Erste Bank
11600006-00000000-59981345

Bank Swift kódja: GIBAHUHB
Bank címe: 1138 Budapest Népfürdõ u. 24-26.
IBAN számlaszámunk: HU91116000060000000059981345


Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a hírről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 30
Regisztrált: 0
Kereső robot: 21
Összes: 51

Könyvajánló

bratanerzsi:
Mindenből van kiút!Brátán Erzsébet: Mindenből van kiút! - Hátszöveg

„Nem tudjuk megoldani a magunk által okozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket!”
(Albert Einstein)

Tovább...

Zeneajánló

I will forget you forever
Küldte: Gyertya

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.096 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz