Pieris: Veszélyben az AMF jövõje...
Megjelent: 2012, november 4. Idő: 18:01:16
Témakör: pénz, pénz, pénz...Veszélyben az AMF jövõje...

Az Amatõr Mûvészek Fóruma 2012. november 2-án ünnepelte születésének tizedik évfordulóját. Ezen hosszú idõ alatt nagyra nõtte ki magát honlapunk. Jelenleg 6Gb tárhelyet emészt fel, és több, mint 7GB a havi adatforgalma. Ezért kellett 2012. januárjában a támogatási alapon ingyen kapott tárhelyrõl elköltözni. Akkor a választásunk az cpanel.hu-ra (EV2 Internet Kft.) esett. Rugalmasan álltak igényeinkhez és hajlandóak voltak egyéni igényünknek megfelelõ csomagot összeállítani. Ezért a csomagért évente brutto 25.400 HUF díjat kell fizetnünk. Mivel honlapunk nonprofit módon mûködik, bevételt nem generál. Ennek köszönhetõen költözéskor a szerkesztõség saját zsebbõl kifizette az elsõ éves díjat, de ismét közeleg a január, közeleg a fizetési határidõ, és ebben az évben szinte egészen biztos, hogy a szerkesztõség nem képes ezt idén is önerõbõl fedezni.

Ezért két lehetõség közül kellett választanunk:

 • Nem fizetünk, mert nem tududnk, és akkor tíz év után bezárjuk a honlapot.
 • Kiírjuk ezt a felhívást, és bízunk abban, hogy aki megteheti, és szereti annyira a honlapot, hogy nem szeretné, ha be kéne zárni, az segít majd. Senkitõl nem várunk nagy összeget. Ha csak 300 FT összegû utalások érkeznének, akkor mindösszesen ~85 utalásra lenne szükség, ennél pedig jóval több aktív tagja van honlapunknak.

 • Ezért a szerkesztõség arra kéri az oldalt szeretõ tagjait / olvasóit, hogy aki tud, segítsen pár száz forinttal, hogy újabb egy évre biztos helyünk legyen.

  Amennyiben több pénz gyûlne össze, mint amennyibe a tárhely kerülne, úgy azt a szerkesztõség a jövõben kiírandó pályázatainak díjazására fordítja.

  Természetesen a felhívás senkit sem kötelez semmire, aki támogat, az a támogatásáért semmilyen elõnyben/kivételben nem részesül, mint ahogyan aki nem engedheti meg magának, vagy csak nem akar támogatni, az sem szenved el emiatt semmilyen hátrányt. Ugyanakkor mindenkinek, aki hozzájárul a terheink csökkentéséhez, elõre köszönjük a támogatását.


  Ha te is segíteni szeretnél, hogy továbbra is létezhessen az AMF, akkor a következõ számlaszámra utalhatsz:

  Medve Zsolt
  Erste Bank
  11600006-00000000-59981345

  Bank Swift kódja: GIBAHUHB
  Bank címe: 1138 Budapest Népfürdõ u. 24-26.
  IBAN számlaszámunk: HU91116000060000000059981345  Megjegyzés: Folytatás...  A weboldal neve: Pieris.hu - interaktív kortárs művészeti portál
  www.pieris.hu

  A hír linkje:
  https://www.skin.pieris.hu//hirek/olvas/hir/84