Aimee: Keresztelő (2. hír)
Megjelent: 2017, április 10. Idő: 16:48:22
Témakör: Közösség



Keresztelő (2. hír)

Kedves Alkotótársak!


Mivel az AMF/Pieris eddigi kalandos életében nemrégiben egy új fejezet kezdődött, mely többek között a szerzők és olvasók közös megmozdulásaira épít, szeretnénk, ha aktívan részt vennétek az oldal további életének alakításában, külső és belső tartalmának átformálásában, hogy mindannyian sajátunknak tekinthessük azt az irodalmi portált, ahová, mint jó portára elidőzni, s alkotó életet élni rendszeresen vagy időnként be-bekukucskálunk.

Kérünk Benneteket, gondolkozzatok el azon, hogy neveznétek el azt a kuckót, mely akár alkotó tömegek befogadására képes, s ahol alkotva tanulni és tanulva alkotni egyaránt megengedett és felettébb kívánatos is.
Jól gondoljatok meg, milyen nevet választanátok, mert a megszavazásra kerülő névvel, mint hivatalos megnevezéssel kell majd a továbbiakban nap mint nap szembenéznünk, ki tudhatja meddig...

Aki részt kíván venni az új keresztelő előkészületeiben, kérjük, ossza meg egyszavas (akár összetett szavas), lehetőleg csak a névre szorítkozó javaslatát vagy javaslatait, ötleteit ezen a fórumon belül.

Az ötletelés záró időpontja 2017.04.13./ 24.00 óra. Ezt követően kerül versenybe a szerkesztőség által kiválasztott 3-5 legígéretesebb elnevezés, melyekre április 16./ 20.00 óráig lehet majd szavazni. A győztes név kihirdetése pedig április 17.-én várható.

Ötletindítóként pedig álljon itt néhány hirtelenjében felmerült javaslat:

Főnix
Poézis
Ihletadó
Kithara
Kleio
Minerva

Kíváncsi izgalommal várjuk ötleteiteket, javaslataitokat. :)



A weboldal neve: Pieris.hu - interaktív kortárs művészeti portál
www.pieris.hu

A hír linkje:
https://www.skin.pieris.hu//hirek/olvas/hir/123