Pieris: Kék/sárga csillagos művek megjelenése a profil oldalakon
Megjelent: 2015, február 1. Idő: 09:01:27
Témakör: Fejlesztés



Kék/sárga csillagos művek megjelenése a profil oldalakon

A mai naptól egy listában érhető el egy szerző összes kék illetve sárga csillaggal kitüntetett műve. Ezt minden szerző esetében a profil oldalán lehet megtalálni. Ma reggeltől ugyanis egyel több fül található a személy lapon. Ez a fül az "Ajánlották" nevet kapta, és hogy elég figyelemfelkeltő legyen, van rajta egy kék csillag () is. :-)

A lista alapértelmezetten a kék csillaggal kitüntetett művek listáját mutatja, ha van olyan a szerzőnek. Ha nincsen, akkor a sárga csillaggal kitüntetett műveket mutatja. Amennyiben mindkettőből akad már legalább egy, úgy - mint írtam - a kék csillaggal ellátottak listája látható. A tábla fejlécében azonban van két gomb, bennük egy egy csillaggal. Ezen gombokra kattintgatva lehet váltani a két lista között. Ha valakinek valamelyik lista üres, úgy azt egy szöveg jelzi. Ide kattintva megtekinthető működés közben. Erről a linkről mindenki a saját adatlapját fogja látja.

Ez az új "Ajánlották" fül nem összekeverendő a mellette lévő "Ajánlja" füllel. Ott ugyanis az a maximum öt mű található - már ha a szerző beállította -, amit ő ajánl mások figyelmébe.

Reméljük, ez is egy hasznos kiegészítője lesz a profil oldalaknak. :-)



A weboldal neve: Pieris.hu - interaktív kortárs művészeti portál
www.pieris.hu

A hír linkje:
https://www.skin.pieris.hu//hirek/olvas/hir/114